Uzman Çavuş 9 Gündür Kayıp

Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanlığı'nda görev yapan uzman çavuş 33 yaşındaki Alpay Maral'dan 9 gündür haber alınamıyor.

VAN 16.05.2013 16:25:24 0
Uzman Çavuş 9 Gündür Kayıp
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanlığı'nda görev yapan uzman çavuş 33 yaşındaki Alpay Maral'dan 9 gündür haber alınamıyor. Ağabeyi Gürbüz Maral, "Kardeşim otomobil satın alacağını söyleyerek, üzerinde 20 bin lirayla birliğinden ayrılmış. O günden bu yana kendisinden haber alamıyoruz" dedi.

Hakkari'nin Çukurca İlçesi'nde görev yaparken 1 ay önce Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanlığı'na tayin olan Karslı evli 1 çocuk babası 33 yaşındaki Uzman Çavuş Alpay Maral'den 8 Mayıs'tan beri haber alınamıyor. 20 bin TL ile otomobil almak için birliğinden ayrıldığı belirtilen Maral'ın ailesinin başvurusu üzerine jandarma ve polisin yaptığı araştırmalar sonuç vermedi.

'HAYATINDAN ENDİŞE EDİYORUZ'

Bunun üzerine Kars'tan Van'a gelen Uzman Çavuş Maral'ın ağabeyi Gürbüz Maral, kardeşinin kaçırılmış olabileceğini belirterek şunları söyledi:

"Kardeşim, Jandarma Asayiş Kolordu Komutanlığı'ndan otomobil satın almak için çıkıyor. Ancak o günden bu yana kendisinden haber alamıyoruz. Jandarma ve polisin araştırmaları da şu ana kadar sonuç vermedi. Kardeşimin üzerinde 20 bin TL varmış. Kardeşimin hayatından endişe duyuyoruz." - Van