“Ülkemiz Ak Parti ile güvenli bir ada oldu“

'İSTİKRARLI GİDİŞATI DURDURMAYA YÖNELİK ADIMLAR VAR'

VAN 5.03.2015 09:23:09 0
“Ülkemiz Ak Parti ile güvenli bir ada oldu“
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Ak Parti Van Milletvekili Aday Adayı Servet Yenitürk, 2002'de iktidar olduktan sonra tüm seçimlerde oyunu artırarak iktidar olmayı sürdüren Ak Parti'nin ülkeyi adeta güvenli bir ada konumuna taşıdığını ifade etti.
                Bölge: Bişar Ulutaş

          Yenitürk, 7 Haziran seçimlerinde Ak Parti'nin %50'nin üzerinde bir oy alacağını söyleyerek, "Eğitimden ulaşıma, sağlıktan temel hak ve özgürlüklerden tutun her insanın yani yaşamın olduğu her alanda büyük gelişmeler yaşanıyor. Halkımız kendisine hizmet edene değer verene oy veriyor" dedi. 

          Van'daki temayül yoklamasında başarılı olacağına inandığını ifade eden Yenitürk,milletvekili olarak seçilmesi halinde Ak Parti'nin 2023 hedeflerinin etkili bir şekilde takipçisi ve savunucusu olacağını dile getirdi.

      7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'ne az bir süre kala aday adaylarının çalışması sürüyor. Bu kapsamda gazetemizi ziyaret eden Milletvekili Aday Adayı Servet Yenitürk, yapacağı çalışmalar ve seçimlerle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

               "ÇALIŞMALARIM ÇOK İYİ DEVAM EDİYOR"
            Yenitürk, seçim çalışmaların çok iyi geçtiğini belirterek, "Bildiğiniz gibi aday adaylığı başvurumuzu yaptıktan sonra ekibimizle, encümenlerimiz ve muhtarlarımızla birlikte tüm ilçelerde teşkilatları ziyaret ettiklerini ve teşkilatların beklenti ve düşünceleri noktasında ilimizde nasıl bir çalışma ve politika izlenilmesi konusunda etkin çalışmalarımız oldu. Buradaki çalışmalar doğrultusunda Ak partinin oy oranının daha çok nasıl artacağı yönünde tespitleri paylaştıklarının ifade etti. Seçim çalışmalarımız çok iyi gidiyor. İlçelerde yaptığımız çalışmalar da insanlar bize ilgi gösteriyor, saygılarını, sevgilerini ifade ediyorlar bu davranışlar bizi onurlandırıyor.Bu ilginin Ak partinin bu güne kadar olan halk üzerinde sağladığı ''halka hizmet Hakka Hizmet'' anlayıştan kaynaklandığını da biliyoruz inşallah böyle devam eder ve bizlerde buna layık olacak çalışmalarda bulunacağımıza inanıyoruz. Bizler her zaman halkın içinde ve sahada olacağız,inanın bize yetki verilirse halkımızın ve bölgemizin sorunları ile yakından alakadar olacağız. Van'ın sorunlarının tespit ve çözümü noktasında buradan bu topraklarda kendi insanımızın değer ve inançları doğrultusunda Ankara'da çözüme kavuşturmak için çalışacağız. Bu gün bizim en önemli gündemimiz çözüm sürecidir, barış çözümüne katkı için ne gerekiyorsa yapmaya çalışacağız ve takipçisi olacağız bu olayı halka tüm Anadolu yaşayan herkese anlatmaya çalışacağız." diye konuştu.

           Van'ın sekiz milletvekilinin aynı amaç doğrultusunda çalışması gerektiğini hatırlatan Yenitürk, "Hangi partiden olursa olsun bu şehrin vekilleri, bu şehrin faydası noktasında birleşmek mecburiyetindedir. Bu anlayışı toplumun her alanında oluşması için çalışacağız. Bu anlamda STÖ lerin güçlenmesi ve aktif rol almaları için çalışacağız." ifadelerini kullandı.

          "TEMAYÜL YOKLAMASI HUZUR VE KARDEŞLİK İÇİNDE TAMAMLANDI"
           Van'da yapılan temayül yoklamasının çok iyi geçtiğini ve bu seçimlerde en fazla oy alanlardan biri olacağına inandığını anlatan Servet Yenitürk, "Çok güzel bir temayül yoklaması oldu. Mükerrer oy olmadı. Organizasyon iyiydi. Ak Parti'nin üst düzey isimlerinden, buradaki il başkanı, ilçe başkanlarına kadar emeği geçenlere teşekkür ediyorum." diye konuştu.
7 Haziran 2015 seçimlerinde, Ak Parti'nin anayasayı tek başına değiştirebilecek bir milletvekili sayısına ulaşması gerektiğini ifade eden ve böylesine güçlü bir tablonun mecliste oluşacağına inandığını belirtti.

           Yenitürk, "Bu seçimlerin sadece Türkiye için değil tüm bölge ve dünya için önemli olduğunu barışın, sevginin ve insanlığın kazanması için sürekli çalışacaklarını ifade etti. Bu seçimde Ak Partinin hem bölgede hem ülke genelinde rakibi olmadığını Ak partinin bu seçimde de kendi rekorunu egale edeceğini söyledi.

         "İSTİKRARLI GİDİŞATI DURDURMAYA YÖNELİK ADIMLAR VAR"
              Ülkenin son yıllarda büyük bir istikrar yakaladığını, ancak belli odakların devreye girerek ülkenin istikrarlı gidişatını durdurmaya yönelik adımlar attığını anlatan Servet Yenitürk, "Bildiğiniz gibi ülkemiz son yıllarda her alanda büyük ilerlemeler kat etti. İstikrarlı bir gidişat vardı. Mayıs 2013 tarihinde Gezi olaylarını çıkardılar. Sonraki süreçte 17-25 Aralık operasyonları devreye girdi. Ancak dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dik duruşu tüm bu girişimleri bertaraf etti. Sonraki süreçte başta olaylar da gündeme sürmek istediler, ancak dediğim gibi Ak Parti Hükümeti ve halkımızın da desteğiyle art niyetli girişimler sonuçsuz kaldı. Umarım bir daha bu tür olaylar yaşanmaz" ifadelerini kullandı.

             Ak Parti'ye katıldığı günden itibaren üstüne düşen görevi en iyi şekilde yapmaya çalıştığını söyleyen Yenitürk, "Ben bu partiye girdikten sonra bana verilen görev ne ise yapmaya çalıştım. Karar verme esnasında her zaman için büyüklerimle istişarelerde bulundum.  Partimizin her zaman kazanması için çalıştık, çabaladık, gezdik ve dolaştık ve gereken desteği verdik. Ak Parti'nin başarısı için uğraştık" dedi. 

             "HER ALANDA BÜYÜK GELİŞMELER OLDUĞUNA ŞAHİT OLDUK"
              2001'de kurulan Ak Parti'nin 2002 seçimlerinde tek başına iktidar olduğunu anlatan Yenitürk, "Ben 2002'den 2005 yılına kadar Ak Parti'nin çalışmalarını takip ettim. Her alanda büyük gelişmeler olduğuna şahit oldum ve bu partimize geçiş yaptım. Ak Parti ile birlikte ulaşımdan eğitime, sağlıktan adalete kadar her alanda büyük ilerlemeler oldu. Erdoğan ve ekibinin bundan sonra da büyük işler yapacağına yürekten inanıyorum" diye konuştu. 

             Türkiye'nin Ak Kadrolarla adeta güvenli bir ada olduğunu belirten Yenitürk, "Orta Doğu'ya bakın, komşularımıza bakın her tarafta büyük sıkıntılar var. İnşallah yanı başımızda devam eden bu savaşlar bir an önce son bulur. Ama ülkemiz Ak Kadrolar sayesinde adeta güvenli bir ada konumundadır. Önümüzdeki seçimler büyük Türkiye yolunda önemli bir dönemeç olacak. Siyaset cesaretle, samimiyetle ve zarafetle yapılırsa başarı olur. Ak Partinin, Kurucu Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile başlayan ve Ahmet Davutoğlu Başbakanlığı ile devam eden liderliğinin cesaretine, başarılarına tüm dünya şahittir. Bu liderlik sayesinde bölgesinde bir güven ve istikrar adası olan Türkiye var. Bu istikrarın sürmesi için, Türkiye'nin dünya gücü olması için, Millet sevdalılarıyla aynı yolda, Aynı vizyonda, hizmet etmeye ailemiz ve sevenlerimizle gönül vermiş olduğumuz partimize katılım yaparak bu güne kadar üstümüze düşen ve verilen tüm görevleri layığı ile yapmaya özen gösterdik" diye konuştu. 

          Yenitürk, önümüzdeki seçimlerin çok büyük bir önem arz ettiğini sözlerine ekleyerek, "Bu seçimler çok önemlidir. Her bireyin gidip hür iradesi ile oyunu kullanmasını istiyoruz" ifadelerini kullandı.