Tuşba’da okul müdürleriyle istişare toplantısı…

Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı sonu müdürlerle istişare toplantısı yapıldı.

VAN 3.07.2018 12:52:33 0
Tuşba’da okul müdürleriyle istişare toplantısı…
Tarih: 01.01.0001 00:00
  Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Koç ilk ve ortaokulu toplantı salonunda düzenlenen değerlendirme toplantısına Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhlis Ceylani, şube müdürleri Mehmet Güzelyıldız, M. Baki Karabulak ve Zakir Taşkın, Tuşba birim sorumluları ve okul müdürleri katıldı.

    Düzenlenen toplantının açılış konuşmasında Eğitim-Öğretimin işleyişi ile ilgili genel olarak değerlendirileceğine dikkat çeken Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhlis Ceylani, Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak Eğitim-Öğretim yılı okul Müdürler ile istişare toplantısını yapmak üzere bir araya geldiklerini belirterek, “Düzenlenen toplantımızda rehberlik çalışmaları ve diğer konularda görev dağılımı konularında okul müdürlerimiz bilgilendirilecektir ve okul müdürlerimizin bu konularda üzerlerine düşen görevleri zamanında yapmaları gerekmektedir. Biz sizlerin hedeflerinizi yeniden paydaşlarla birlikte gözden geçirmenizi ve eylem planınızı gözden geçirmenizi istiyoruz. Biz daha önce okullarımızı tek tek dolaşarak okul müdürlerimiz ile bir araya gelerek okul, Öğretmen ve öğrenci sorunları ile ilgili istişarelerde bulunduk. Lütfen öğretmen ve öğrencilerimizi bu konularda motive ederek ve veliler ile ilgili de çalışmalar yapınız" dedi.

   Yapılan açılış konuşmasının ardından Tuşba MEBBİS Sorumlusu Ramazan Enderdinçer, slayt sunumu eşliğinde Tuşba İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Mehmet Güzelyıldız, M. Baki Karabulak ve Zakir Taşkın tarafından ortaöğretim kurumlarına yerleştirme işlemleri ve projeler ile diğer konular hakkında bilgiler verildi.

    Okul Müdürleri tarafından görüş ve önerilerin bildirilmesinin ardından program son buldu.