Tuşba kaplanı Tayland’a gidemedi

Tuşba kablanı lakabı ile büyük başarılara imza atan, Vanlı kickboksör, Serkan Saki, sponsorsuzluk yüzünden, Tayland Kral Kupasına gidememenin üzüntüsünü yaşıyor.

VAN 28.07.2016 10:18:13 0
Tuşba kaplanı Tayland’a gidemedi
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Bölge: Salih Deniz

      Tuşba Kablanı lakabıyla bilinen, Muay thai boks ve Kickboks’un usta ismi Vanlı Serkan Saki, Van’ın ismini, birçok kez profesyonel canlı yayın arenalarında duyurarak büyük başarılara imza attı.


     1985 Van doğumlu olan Serkan Saki, sponsorların destek olmasıyla, daha büyük başarılara imza atacağını, Van’ın ismini daha büyük arenalara taşıyabileceğini dile getirdi.

   
          Görüşlerine baş vurduğumuz, usta kick boks sporcusu Serkan Saki, “Bu spora aşık bir insanım. Yıllardır, arkamda sponsorum olmadan, menajerim olmadan mücadeleme devam ediyorum. Buna rağmen birçok zafere imza attım. Zaman geldi profesyonel ligde ringin ortasında yapayalnız kaldım. Ama yılmadım, yıkılmadım, azmimimi heyecanımı kaybetmedim ve bugünlere geldim. Ne var ki, bu arenada bir sponsorun ve menajerin yoksa sen çöküşlerdesin demektir. Şuan sponsorum olmadığı için, Tayland’a yapılacak olan Kral kupasına gidemiyorum. Gerçekten çok üzgünüm. Tayland’a gitmiş olsam, zaferle döneceğime inanıyordum. Bu benim değil, insanım gidemediği noktadır. İyi bir sponsorum olduğu taktirde, ilimin ve ülkemin ismini uluslar arası arenalarda yücelteceğime yürekten inanıyorum diyen Saki, bugüne kadar, sponsorum annem, menajerim babam en büyük destekçim ise abim oldu. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Onların desteğiyle bugünlere geldim” dedi.