TUŞBA İLÇESİ MUHTARLARI TEKATAŞ’I ZİYARET ETTİ

Tuşba ilçesi mahalle muhtarları, Van Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) Genel Müdürlüğüne yeni atanan Ali Tekataş' ı makamında ziyaret etti.

VAN 8.09.2017 19:28:46 0
TUŞBA İLÇESİ MUHTARLARI TEKATAŞ’I ZİYARET ETTİ
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Haber Merkezi

Tuşba ilçesi mahalle muhtarları, Van Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) Genel Müdürlüğüne yeni atanan Ali Tekataş' ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

VASKİ' nin her türlü destekçisi olduklarını belirten muhtarlar, “Ali Tekataş göreve geldiğini öğrendiğimizde kimdir diye araştırma yaptık duyduklarımız ve öğrendiklerimizle işini yapan sözünün eri olduğu kanısına vardık ve sevindik. Bugünde burada hayırlı olsun dileklerinde bulunarak mahallelerimize ilişkin sıkıntıları ilettik. VASKİ' nin yapacağı her türlü hizmetin takipçisi ve destekçisi olmaya devam edeceğiz. Kendisine ve Van'ımıza hayırlı olsun.” ifadelerini kullandılar.  

Halka adaletli bir şekilde hizmet vermek için görev yaptığını söyleyen Ali Tekataş, ''bizim için en değerli insan, işini en iyi yapandır. İnsanımıza hizmet eden her kesin başımızın üstünde yeri vardır. Lafta kalan söylemlerden uzak çözüm üreten sorunları gideren bir anlayışla görevimizi yapacağız. Hizmet Kalitesinin artması için gelirlerimizi giderlerimizin üstünde tutmalıyız. Kayıp ve kaçağın vebali bu saatten sonra bizde ve kaçak kullanan kişilerdedir. Bir damla suyumuzu heba etmemeliyiz. Kanalizasyon ile sıkıntılarımızın büyük bir kısmı drenaj suları ve kanalizasyon hattına sızan yer altı sularından kaynaklıdır. Bunun çözümü noktasında projelerimizi hazırladık Vali Beye sunduk. Sağ olsun kendiside her türlü desteği vererek çalışmalarımızın yanında olduğunu belirtti.” şeklinde konuştu.

TUŞBA İLÇESİ MUHTARLARI TEKATAŞ’I ZİYARET ETTİ