TUŞBA İLÇE BAŞKANLIĞINA YENİ BİR ADAY…

BAŞKA ADAYLAR ÇIKACAK MI?

VAN 23.12.2014 21:00:11 0
TUŞBA İLÇE BAŞKANLIĞINA YENİ BİR ADAY…
Tarih: 01.01.0001 00:00


Daha önce yapılması planlanan ama son anda iptal edilen beraberinde birçok spekülasyona da neden olan Ak Parti Tuşba kongresi seçimi 27.12.2014 tarihinde yapılacağı belirtildi.
Ak Parti Tuşba ilçesinin mevcut başkanı Naif Şabu’ nun da aday olması beklenen seçimde kaç kişinin daha aday olacağı tam kesinlik kazanmadan, Fevzi Karataş’ın adaylığını açıklaması seçimin katılımcı ve renkli geçeceği söylentilerine yol açtı.
Başkanlığa aday olduğunu açıklayan Karataş, herkesin Van için bir şeyler yapmak istediğini ama kendisinin daha çok çaba göstereceğini ve aynı zamanda Van Tuşba ilçesinin gelişimi için her türlü mücadelede bulunacağını dile getirdi.
Seçimin hoşgörü, saygı, sevgi ve tahammül içinde geçmesini temenni eden Karataş, hak eden ve toplumumuza ilimize yararlı olacak birinin kazanmasını arzu ettiğini söyledi. 
Karataş yaptığı açıklamada şunlara da yer verdi. Eğer seçilirsem Tuşba ilçesinin sorunlarının çözümü noktasında gecemi gündüzümü birbirine katarak çalışacağım, halkın birliği ve bütünlüğü için üzerime düşen görev ve sorumluluğum bilinci ile hareket edeceğimi tüm Van Halkına belirtmek isterim dedi.
FEVZİ KARATAŞ KİMDİR?
1981 Van Tuşba ilçesi doğumluyum,  ilk orta ve lise eğitimimi Van Tuşba ilçesinde tamamladım. Y.Y.Ü de eğitimime devam etmekteyim.10 yıldır Y.Y.Ü KYK yurdu özel güvenlik amirliği, 2010 yılından itibaren Özgeder Başkanlığı ve şimdi de 2012 yılından itibaren güvenlik iş sendikası başkanlığını yapmaktayım. Ayrıca ilimizde aktif faaliyet gösteren çeşitli sivil toplum kuruluşlarının yönetim ve aktivitelerinde aktif görev aldım. Evli ve yedi çocuk babasıyım.