TUŞBA BELEDİYESİ’NDEN ÜCRETSİZ YDS KURSLARI

Tuşba Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde bir hizmete daha kapılarını açıyor.

VAN 31.10.2017 19:00:41 0
TUŞBA BELEDİYESİ’NDEN ÜCRETSİZ YDS KURSLARI
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Haber Merkezi

Tuşba Belediyesi Üniversite mezunlarına yönelik ücretsiz YDS (Yabancı Dil Sınavı) kursları başlattı. 
Tuşba belediyesi eğitim çalışmaları kapsamında üniversite mezunlarına yönelik başlattığı profesyonel eğitmenlerine YDS’ye hazırlanan öğrencilerden yoğun ilgi var.
Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe; konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunlara yer verdi; “Tuşba Belediyesi her alanda eğitime tam destek sloganıyla yoluna devam etmektedir. Eğitim ve öğretime verdiği önem doğrultusunda bir ilke daha imza atarak, ücretsiz YDS kurslarını hayata geçiriyor. Üniversite mezunlarına yönelik hazırlanan ve 3 ay sürecek kurslar belirli aralıklar ile seviye tespit sınavları ile her öğrencinin hedeflerine ulaşmaları için gerekli tüm imkânlarımızı seferber etmekteyiz. İleri düzey ve temel düzey olmak üzere öğrenciler YDS sınavına hazırlanmaktadır. Bu kursumuza; lisans, lisansüstü ve doktora öğrencilerinin sınavlara hazırlanma sürecine destek amacını taşımaktadır. Yabancı Dil Sınavına girmek isteyen tüm üniversite mezunlarına yönelik hazırlanan kursumuza öğrencilerin yoğun kayıt talebi oldu. YDS İngilizce soru çözme teknikleri, sınav sorularının püf noktaları, sınavlarda sıklıkla kullanılan terim, deyim ve cümle yapıları, YDS örnek ve çıkmış soru çözümleri ile gençlerimize pratik çözümler sunulmaktadır.” dedi.

Son olarak Özgökçe, “Belediyecilik hizmetlerimizi başlattığımız günden bugüne açtığımız kurslarımıza 3 yılda rekor sayılabilecek on bin kursiyerimize sertifikalarını verdik. Bununla birlikte halen devam eden ve yeni açtığımız kurslarla halkımıza hizmet ediyoruz. Bu kursumuzu başarı ile tamamlayan kursiyerlerimize Milli Eğitim Onaylı Sertifikaları verilecektir. Kurslarımız hakkında ayrıntılı bilgi almak isteyen vatandaşlarımız. Tuşba Belediyemizin Kültür ve Sosyal İşler Müdürlünü şahsen ziyaret edebilir, 0432 214 00 93 numaralı telefonu arayabilirler. Bunun yanında www.tusba.bel.tr, tusbabeltr/ facebook / twitter / instagram üzerinden bizlere ulaşabilirler. Buradan tüm kursiyerlerimize başarılar diler, ilgilerinden dolayı tüm vatandaşlarımıza teşekkürlerimi sunarım” ifadelerini kullandı.