TUŞBA BELEDİYESİ’NDEN İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE YARDIM

Van’a bağlı Tuşba Belediyesi, Kurban Bayramında ihtiyaç sahibi ailelere yardım elini uzattı.

VAN 5.09.2017 18:17:39 0
TUŞBA BELEDİYESİ’NDEN İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE YARDIM
Tarih: 01.01.0001 00:00
Tuşba Belediyesi, İlçe sınırlarında bulunan ihtiyaç sahibi aileleri bu Kurban Bayramında da unutmadı. 
Yapılan yardım çalışmalarına Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe, Birim Müdürleri, Meclis Üyeleri ve mahalle muhtarları katıldı.  
Tuşba’da yaşayan ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret eden Özgökçe, “Biz bu asil, vefalı ve Kadirşinas halkımıza ne hizmet yaparsak azdır.  Ziyaret ettiğimiz aileler bizdeki listeye göre gerekli olan ihtiyaçlarının düzenli olarak karşılanması için iki Müdürlüğümüz çalışanları tarafından en az ayda bir kez olarak yardım desteği için ziyaret edilmektedir.” dedi.
Tuşba genelinde ihtiyaç sahibi olarak belirlenen 650 aileyi evlerinde ziyaret ederek Tuşba Belediyesi tarafından hazırlanan gıda paketlerini takdim eden Özgökçe, “Tuşba İlçemizde ihtiyaç sahibi ailelerimiz için her zaman elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz, sadece bayramdan bayrama değil ihtiyaç durumları ve aylık talepleri doğrultusunda belirli bir plan dâhilinde mutlaka bu ailelerimiz ile irtibatlıyız.” ifadelerini kullandı.
Özgökçe, “Yapmış olduğumuz araştırmalarda ihtiyaç sahibi ailelerin ciddi anlamda sıkıntılar yaşadıklarını gördük. Muhtarlık İşleri Müdürlüğümüz aracılığıyla gıda yardımlarının yanı sıra, giyim, yakacak gibi destekleri halkımıza dağıtmaya devam ediyoruz.” şeklinde konuştu.

TUŞBA BELEDİYESİ’NDEN İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE YARDIM