Tuşba Belediyesi personeline telsiz eğitimi…

Tuşba Belediyesi, bünyesindeki personeline başta telsiz ve diğer iletişim araçlarının aktif ve verimli kullanımı konusunda eğitimler verdi.

VAN 30.03.2015 17:37:14 0
Tuşba Belediyesi personeline telsiz eğitimi…
Tarih: 01.01.0001 00:00
                 İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'nün Belediye çalışanlarına yönelik düzenlemiş olduğu eğitim programı kapsamında, personelin tüm haberleşme araçlarını en aktif, verimli ve düzenli şekilde kullanımını sağlamak amacıyla Tuşba Belediye Meclis Toplantı Salonu'nda düzenlenen eğitimde, Zabıta Müdürü Osman Sevinç telsiz kullanan tüm personele telsiz haberleşmesi ile telsiz kullanımı hakkında ayrıntılı ve uygulamalı bilgi verdi.

               Belediye Başkanı Doç. Dr. FevziÖzgökçepersonelin iletişim araçlarını daha etkin ve verimli kullanması için bu tür hizmet içi eğitimleri daha sıklıkla yapacaklarını kaydetti.
12.11.2012 tarihli ve 6360 sayılı on dört ilde Büyükşehir Belediyesi ve Yirmi yedi ilçe kurulması kanunuyla Van Büyükşehir'deTuşba merkez ilçe olarak kuruldu.

              Sıfırdan başlayarak tüm birimler altı ay gibi çok kısa birsürede kuruldu. İletişim ve teknoloji çağında öncelikli hedeflerinin birimlerdeki yeni personelin kendiaralarında, ilgili ve yetkililer ile iletişimi en modern ekipmanlarla en iyi şekilde yapmalarını sağlamak olduğunu belirten Başkan Özgökçe, "Personel arasında iletişim ne kadarsağlıklı yapılırsa hizmetlerdeki kalite ve şefaflıkta o derece net ve kıymetli olur. Belediye hizmetlerinin zamanında yerine getirilmesi ve birimler arasında koordinasyonun en üst düzeye çıkartılması gerekmektedir. Plan ve programlar dahilinde belirlenen hizmetlerin en kısa sürede yerine getirilmesi amacıyla işyerleri, kumanda merkezi ve mahallelerdeki görevli personelin sabit ve seyyar telsizlerle yapacakları haberleşmenin yapılış şekli ve kurallar dahilinde yapılmasını sağlamak amacıyla bu kurumiçi eğitimler artarak devam edecektir. 444 6 011 Çağrı Merkezimiz, AK Masa ve Çözüm Masası, web sitesi ile tüm sosyal medyadan tüm Tuşbalıların görüş ve önerilerini tüm bu iletişim yollarıyla Tuşba Belediyesi'ne ulaştırabileceklerdir. Sorunların paylaşımıyla çok daha hızlı ve rahat bir Tuşba için, tüm Tuşba Belediye kadrosu gece gündüz azim ve gayret içindeyiz" şeklinde konuştu.

Bölge Gazetesi Haber Merkezi