Türkmenoğlu: Seçimler büyük önem arz ediyor

Ak Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, HUDER tarafından verilen iftar etkinliğinde yaptığı konuşmada 24 Haziran seçimlerinin büyük önem arz ettiğini belirterek, hukukçulara da önemli görevler düştüğünü anlattı.

VAN 7.06.2018 18:22:06 0
Türkmenoğlu: Seçimler büyük önem arz ediyor
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Van HUDER Şube Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar yemeğine Ak Parti İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu,  Ak Parti Milletvekili Adayları Bilal Emre Yörük,  Malik Özbey, avukatlar ve cok sayıda davetli katıldı.

    İftar öncesi konuşan Av.Cağatay Akyol, "Aramız da bulunan Ak Parti İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu'na, yönetiminde şahsıma ve meslektaşlarımıza yer verdiği için teşekkürü bir borç bilirim... Yine aramızda Milletvekili adayı aynı zamanda hukukçu arkadaşımız Malik Özbey de var. Kendilerine ve diğer aday arkadaşlarına başarılar diliyorum... Her zaman manevi olarak yanlarında olacağız" dedi.
Akyol 24 Haziran 2018'de yapılacak seçimlerde Van'ın geleceğini gençlerin belirleyeceğini dile getirdi.

    Daha sonra söz alan Ak Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu da "Biz her zaman HUDER ve diğer avukat kardeşlerimizi önemsiyoruz. Bu seçim döneminde onlara çok iş düşüyor.  Özellikle sendikalar konusunda sizlere ihtiyacımız olacak. Burada bulunan bir birinden kıymetli hukukçu arkadaşımızı yönetimimize aldık. Bir çoğunu da onure edip dâvet ettik. Kendilerine teşekkür ediyorum... Bizleri onure edip iftar   yemeği düzenleyen HUDER şube başkanlığına ve mensuplarına şükranlarımı sunuyorum. Seçimlerin ülkemize ve Van'ımıza hayırlar getirmesini diliyorum" dedi.

    Sohbet ve içilen çayların ardından toplu fotoğraf çekiminin ardından program son buldu.