Türkmenoğlu, muhtarlarla iftarda buluştu

AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, yoğun geçen ramazan programlarını sürdürüyor. Başkan Türkmenoğlu, merkez ilçelere bağlı muhtarlarla iftarda bir araya geldi.

VAN 23.05.2018 13:05:47 0
Türkmenoğlu, muhtarlarla iftarda buluştu
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Her akşam farklı gruplarla, İl Seçim Koordinasyon Merkezinin düzenlediği programlar çerçevesinde bir araya gelen AK parti Van İl başkanı Kayhan Türkmenoğlu, bu kez muhtarlarla bir araya geldi.

   Tuşba, İpekyolu ve Edremit İlçelerine bağlı mahalle ve köy muhtarları ile iftar da bir araya gelen Başkan Kayhan Türkmenoğlu’na İl Yönetim Kurulunun yanı sıra 3 Merkez İlçe Başkanı da eşlik etti.

   İftar programında Muhtarlara yönelik bir konuşma yapan Başkan Türkmenoğlu, Muhtarla bir araya gelmekten son derece mutlu olduğunu vurguladı.

    Türkmenoğlu konuşmasında, “Önümüzde Türkiye için tarihi bir seçim var. Bu seçim asla normal bir Genel seçim değildir. 95 yıllık Cumhuriyet tarihinde parlamenter sistem bir köşeye bırakılacak. Bundan sonra Türkiye istikrarı, istikbali ve İstiklalini yakalamak için Başkanlık sistemi ile yönetilmesi şart olmuştur ve 24 Haziranda bu sistem vuku bulacaktır. Bu süreçte siz muhtarlarımızla her daim hasbıhal edeceğiz. Köylerinize, mahallelerinize gelerek sizlerle iç içe olacağız. Bugün bu sofrada bizlerle olmanız büyük bir şereftir. Sizlerle Van’ın geleceğini konuşacağız. Tüm teşkilatımızla Milletvekillerimizle sizlerin dertleriyle hemhal olacağız. Sizin derdiniz bizim derdimizdir. Bu dediklerimi de boş vaat partisi değil, hizmet partisi olarak, bugüne kadar verdiği vaatleri yerine getiren bir parti olarak yapacağız” ifadelerini kullandı.