TÜİK personeline gelişim eğitimi verildi. VİDEO İZLE

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Van Bölge Müdürlüğü personeline 'Bireysel Kalite, Başarı ve İmaj' adlı kişisel gelişim eğitimi verildi.

VAN 23.09.2014 16:57:37 0
TÜİK personeline gelişim eğitimi verildi. VİDEO İZLE
Tarih: 01.01.0001 00:00

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Van Bölge Müdürlüğü konferans salonunda verilen eğitime TÜİK Van Bölge Müdürlüğü personellerinin yanı sıra TÜİK Bölge Müdürü Özer Coşğun’da katıldı.

 

TÜİK Van Bölge Müdürlüğü’nde verilen Bireysel Kalite, Başarı ve İmaj” adlı kişisel gelişim eğitimi 2 gün devam ederken, eğitim Kişisel Gelişim Uzmanı Sadık Ahmet Yakut tarafından veriliyor.

 

“Bu eğitimden istifade etmenizi istiyorum”

TÜİK Van Bölge Müdürü Özer Coşğun, personellere hitaben eğitimin kendileri için çok yararlı olacağını belirterek, “2 gün boyunca sürecek olan bir eğitimimiz var. Daha önce sizlere verdiğimiz TÜİK eğitimleri teknik düzeyde olduğu için biraz sıkıcı eğitimlerdi. Ama bu eğitim çok eğlenceli bir eğitimdir. Aslında buraya 2 gün boyunca dinlenmek için, eğlenmek için, deşarj olmak için, motivasyonumuzu arttırmak için toplanmış bulunuyoruz. Hepimiz çoğu zaman kişisel gelişim kitapları alırız, belli bedeller öderiz ve çoğu zamanda fiyasko ile karşılaşırız. Birçok kişisel gelişim kitaplarında benzer ifadelerin olduğunu, pratiğe uygulanabilir şeylerin olmadığını görürüz. Ancak hocamızın sizlere vereceği eğitimde göreceksiniz, daha böyle pratiğe dönük bir eğitim olacak. Yani kişisel anlamda gerçekten bizi geliştirecek, bizim ufkumuzu geliştirecek bir eğitim olacağını düşünüyoruz. Hepinizin istifade etmesini istiyorum.” dedi.

 

Van TÜİK personeline eğitim vermek için Van’a gelen kişisel gelişim uzmanı Ahmet Sadık Yakut, tüm personellerin katıldığı seminerde tanışma, sunuş, kurgu ve saygı kazanma konularında katılımcıları bilgilendirdi.