Tuğrul, sertifikasyon programını değerlendirdi

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Van Şube Başkanı Mehmet Tuğrul, TFF ve TÜFAD işbirliğiyle Van'da açılan TFF-MEB sertifikasyon programını gazetemize değerlendirdi. Tuğrul, söz konusu kursa 6-13 yaş arası 41 kişinin katıldığını

VAN 21.06.2017 01:09:23 0
Tuğrul, sertifikasyon programını değerlendirdi
Tarih: 01.01.0001 00:00
  Söz konusu sertifikasyon programının Van'ın yanı sıra; Hakkari, Iğdır, Muş ve Bitlis'teki antrenörleri kapsadığını açıklayan Tuğrul, programı 16- 18 Haziran'da Van Özdemirler Halı Saha'da yapıldığını ifade etti.
Kursun 6-13 yaş grupları için açıldığını anlatan Mehmet Tuğrul, "Türkiye Futbol Antrenörleri Derneğimiz TFF-MEB işbirliğiyle açılan kurs 6-13 yaş gurupları için Halk eğitim Merkezi Eğitici Kurslarında Açılacak olan kurslar için eğitimci sertifikası verilmiştir.
     3 günlük kursta TFF tarafından görevlendirilen Hocalarımızdan Önder Karavelli Eğitimci olarak görev almış başka illerden gelen antrenörler de dâhil 41 kişi kursa katılmıştır" dedi.
    Üç günlük süre zarfında çalışmaların çok keyifli geçtiğini söyleyen Tuğrul, "Gelen kursiyerlerimizin de derslerde gösterdiği ilgi ve katılımları da verilen bilgilerin alınmasın da çok faydalı geçtiği gözlemleyerek, Kursiyerlere TÜFAD Şubemiz ce düzenlenen iftar yemeğinde güzel bir kaynaşma ve birlikte iftar da buluşmanın keyfini de yaşayarak 18 Haziranda sona ermiştir. Kursun amacı Bundan sonra Halk Eğitim Merkezlerinde açılacak olan 6-13 yaş guruplarına futbol eğitimi vermek için sertifikasyonu programına katılıp sertifikayı alan hocalar kursu açabilecekler. Bu program Haziran ayı boyunca Türkiye'de TFF- Tüfad işbirliği içerisinde Çok illerde programlanarak yapılmış Haziran ayı sonuna kadarda devam edecektir.
İlimizde yapılan bu Programa Katılan Başta TFF'nin görevlendirilmiş Hocası Önder Karaveli'ye Teşekkürlerimizi iletir ve Tüm Antrenör arkadaşlarımıza göstermiş oldukları samimi davranışlarından dolayı sertifikanın hayırlı olmasını temennimizle Tüm yaşamlarında Sağlıklı huzurlu başarılı günler geçirmelerini dileriz" ifadelerini kullandı.