Tuğgeneral Özfidan’dan Müdür Ekici’ye duygulandıran hediye

Van İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yavuz Özfidan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici’yi ziyaret ederek, komando beresi, bıçağı ve komando kursu mezuniyet belgesi hediye etti.

VAN 11.04.2018 13:10:40 0
Tuğgeneral Özfidan’dan Müdür Ekici’ye duygulandıran hediye
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Tuğgeneral Yavuz Özfidan, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 173. kuruluş yıldönümü nedeniyle İl Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici’yi ziyaret etti. Tuğgeneral Özfidan, beraberindeki heyetle günün anlamına binaen çiçek takdim ettikten sonra vatani görevini jandarma komando olarak yapan İl Emniyet Müdürü Ekici’ye komando beresi, bıçağı ve komando kursu mezuniyet belgesi hediye etti. 
 

Burada konuşan Van İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yavuz Özfidan, “Kahraman Türk Polis Teşkilatı, 173 yıldır milletimizin emrinde görev yapmaktadır. Biliyoruz ki siz de bir zamanlar jandarma komando olarak teşkilatımız bünyesinde görev yaptınız. O geçmiş günlerin hatırasına binaen jandarma komandonun bu objelerini size takdim etmek istiyorum. Kardeş ve paydaş kurum olan jandarma teşkilatı olarak 173. yılınızı kutluyorum” dedi. 
 
Yapılan ziyaret ve sürprizler karşısında duygulu anlar yaşayan İl Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici ise, Polis Haftası kapsamında en güzel hediyenin askerlik anılarının tekrar canlanması olduğunu belirtti. Jandarma ve polisin iki kardeş kurum olduğunu ifade eden Ekici, “Bizim tek amacımız; vatanın bölünmez bütünlüğü ve vatandaşımızın huzurudur. Bu görevi yürütürken uyum içinde, birlik ve beraberlik içinde çalışıyoruz. Vatani görevimi tamamladıktan sonra aldığım bu özel hediyeler benim en güzel anılarım arasında yer alacaktır” diye konuştu.