TSO, Çaldıran'a uzandı

Van merkeze uzak ilçelerde üyelerine daha etkin hizmet vermek üzere temsilcilik açma kararı alan Van Ticaret ve Sanayi Odası (VANTSO) Yönetimi, Başkale'den sonra ikinci temsilciliği Çaldıran'da açtı. Açılışa, Çaldıran Kaymakamı Musta

VAN 28.05.2015 00:37:03 0
TSO, Çaldıran
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Açılışta konuşsan VAN TSO Çaldıran temsilciliği sorumlusu Nesim Ertopçu; Çaldıran'da temsilcilik açan Van TSO yönetimine teşekkür ederek; "Odamızın yaptığı çalışmaları gururla takip ediyoruz. Çaldıran Temsilciliğinde de Odamızı en iyi şekilde temsil edeceğiz. Çaldıranlı iş dünyasına hizmet etmekten mutluluk duyacağız" dedi.

Açılışta konuşma yapan Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva ise; göreve gelmeden önce Başkale ve Çaldıran'da temsilcilik açacakları sözünü verdiklerini ve Çaldıran'da olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Takva; "Çaldıran, Van Merkeze 100 km uzaklıkta bir ilçemiz. Burada faaliyet gösteren üyelerimiz bir Oda kayıt belgesi için bile bu kadar mesafeyi kat etmek zorunda kalıyorlardı. Artık temsilciliğimiz ile bu sıkıntıları ortadan kaldırıyoruz, üyelerimiz Oda ile ilgili hizmetlerin çoğunu buradan alabileceklerdir. Çaldıran'daki temsilciliğimiz aynı zamanda Muradiye'de faaliyet gösteren üyelerimize de hizmet verecektir. Van TSO Yönetimi olarak üyelerimize daha yakın olma adına almış olduğumuz ve bugün açılışını yaptığımız Temsilciliğimizin Çaldırana hayırlı olmasını temenni ediyorum ve Temsilciliğin açılmasında büyük özveri gösteren Nesim Ertopçu'ya ve Sayın Ferit Bahçeci'ye ayrı ayrı teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.
Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva; açılışa katılan Çaldıran Kaymakamı Mustafa Mendeş ve Çaldıran Belediyesi Eş başkanları Faruk Demir ve Suna Atabay'a da teşekkür ederek, burada ki birlik ve beraberliğin kendilerini mutlu ettiğini, bu anlayışın devam etmesinin Çaldıran'a ve Çaldıran iş dünyasına büyük katkı sunacağını sözlerine ekledi. 
Açılışın ardından Van TSO Yönetim Kurulu, Çaldıran'da faaliyet gösteren tüccar ve esnaflar ile sohbet ederek, sıkıntılarını dinledi.

/ Haber Merkezi

Kaynak / Editör: Prestij Haber Merkezi -