Trafo kabinlerine tarihi resimler işlendi

İpekyolu ilçesindeki trafo kabinlerine, kentin tarihi, kültürel ve turistik değerlerinin resimleri çizildi. Vatandaşlar söz konusu yeni görüntülerin, estetik açıdan çok daha güzel olduğunu yorumluyor.

VAN 22.06.2017 12:17:53 0
Trafo kabinlerine tarihi resimler işlendi
Tarih: 01.01.0001 00:00
  İpekyolu Belediyesi, ilçe merkezinde bulunan büyük elektrik trafolarına şehrin tarihi ve doğal güzelliklerini işleyerek, halkın büyük takdirini kazanmıştı. Yapılan çalışmalardan olumlu dönüşler alan İpekyolu Belediyesi, şimdi de cadde ve sokaklarda bulunan küçük  metal trafolara yine kentin tarihi turistik ve doğal güzelliklerini anlatan çizimlerle kent estetiğine renk kattı.

    İpekyolu Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, ilçe merkezinde  bulunan cadde ve sokaklarda  kirli, üzerlerine yazı ve reklam afişlerinin asıldığı birer beton yığını gibi görünen büyük trafo köşkleri, kentin tarihi, kültürel ve turistik değerlerini sanatla buluşturarak trafolara aktardı.

    Van Kedisi, eski Van Evleri Ters Lale,  Van Kalesi ve Van Gölü resimlerinin yanı sıra çeşitli manzara resimlerinin de işlendiği metal trafolar, cadde ve sokaklarda güzel görüntüler oluşturdu. Çalışmalar, Cumhuriyet Caddesi ve Kazımkarabekir Caddesi başta olmak üzere kent merkezindeki diğer cadde ve sokaklarda devam edecek.Bölge Gazetesi Haber Merkezi