TOKİ yolundaki kazalara radarlı önlem…

Edremit İlçesi'nde yeni TOKİ konutları için yapılan yolda sürekli kaza olması, Emniyet ekiplerini harekete geçirdi. Son zamanlarda trafik polisi aracı radarlı kontroller yaparak, araçların hız limitini aşmaması için çabalıyor.

VAN 26.05.2015 09:42:31 0
TOKİ yolundaki kazalara radarlı önlem…
Tarih: 01.01.0001 00:00
  Ekim-Kasım 2011 tarihlerinde meydana gelen depremlerin ardından kentin belli bölgelerine Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından konutlar yapılmıştı. Bu konutların bir bölümü de Edremit İlçesi Erenkent Mahallesi'nde inşa edildi. Yeni TOKİ olarak bilinen konutlara ulaşımı sağlamak için alel-acele yapılan ve mühendislerin birçoğu tarafından şikâyet edilen virajlı ve aşırı eğimli yolda sürekli kazalar meydana geliyor. Yine yolun belli bölümlerinde aşırı eğim ve viraj söz konusu olduğu için, bu yolda sürücüler kaza yapmamak için büyük uğraş veriyor.
Son zamanlarda birçok aracın aydınlatma direklerine çarparak durabildiği trafik kazaları Emniyet ekiplerini harekete geçirdi. Trafik ekipleri yeni yolun belli bölümlerinde radarlı uygulama başlattı.
Söz konusu yolda mutlak suretle iyileştirme yapılması gerektiğini belirten araç sürücüleri ise, yolun iyileştirilmemesi halinde ölümlü kazaların yaşanacağını ifade ettiler.


Bölge: Burhan Ergin