TOBB ve Van TSO işbirliğinde 800 aileye gıda yardımı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Van Ticaret ve Sanayi Odası tarafından hazırlanan 800 adet Ramazan gıda yardım paketi, ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı.

VAN 24.07.2014 14:07:58 0
TOBB ve Van TSO işbirliğinde 800 aileye gıda yardımı
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Her yıl geleneksel olarak dağıtımı gerçekleştirilen gıda yardımları bu yılda devam etti. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Van Ticaret ve Sanayi Odası tarafından hazırlanan 800 adet Ramazan gıda yardım paketi, ihtiyaç sahibi ailelere dağıtıldı.

 

Ramazan ayında birlikte hareket etme ve dayanışma kültürünün arttığını dile getiren Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, Van TSO olarak TOBB’un desteği ile yardıma muhtaç 800 aileye erzak yardımı yapıldığını belirterek, “Ramazan ayı yardımlaşma duygularının arttığı bir aydır. Oda olarak ihtiyaç sahibi ailelerimiz için gıda paketi hazırlayıp, bu güzel ayın onların evlerinde de hissedilmesini sağlamaya çalışıyoruz.” diye konuştu.

 

Takva, gıda yardım paketlerinin dağıtımı için meclis üyeleri ile birlikte titiz bir çalışma gerçekleştirerek, ihtiyaç sahibi aileleri tespit ettiklerini söyledi.

 

Van'da fakir ve ihtiyaç çok sayıda ailenin bulunduğunu belirten Takva, “Bu ailelere tüm kesimler tarafından destek sağlanmalıdır. Van TSO olarak her yıl gerçekleştirdiğimiz gıda yardımını bu yılda ailelere ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi