Terör insanlığın ve toplumların başının en büyük belasıdır

Beyaz Kürt ve Türklere buradan sesleniyorum, kendinizi Kürtlerin efendisi olarak görmeyin, Her sakallı cübbeli ve çarşaflı gördüğünüz insanı, IŞID/DAIŞ'çı olarak karalamayın. Bunu yapmanız size hiçbir şey kazandırmaz toplumun geril

VAN 25.07.2015 22:10:28 0
Terör insanlığın ve toplumların başının en büyük belasıdır
Tarih: 01.01.0001 00:00
 "KATLEDİLEN İNSANLARIN ACISINI… "

Terör insanlığın ve toplumların başının en büyük belasıdır. Terör estirenler en fazla algı operasyonlarıyla dikkati başka yönlere çekmeye çalışırlar. Bunu da maalesef en fazla mağdur edilen halkların içinden çıkmış beyinsizlere yaptırırlar.

Maalesef bu illet en son yüzünü Suruç'ta gösterdi. 32 dolayında gencimiz yaşamını yitirdi yüz dolayında da genç yaralandı.

Batılı devletler, Ortadoğu da kendileri için oluşturdukları taşeron örgütler işledikleri katliamı, insanlık dışı vahşeti Müslümanları karalamak ve İslami küçük düşürmek ve orta doğunun zengin kaynaklarını daha fazla süre sömürmek için yaparlar.

Hedef olarak seçtikleri insanlar bölge insanının içinden, aynı dinden aynı ırktan aynı inançtan, aynı kültürden insanlar. Çünkü ancak böyle yaparlarsa başarıya ulaşabileceklerine inanıyorlar ve mesafe de alıyorlar.

Son planları taşeron IŞID/DAIŞ adını verdikleri örgüt, bunun üzerinden tüm Müslümanları karalamak, kendi halkları içinden çıkmış kiralık beyinlilerce Müslümanları hedef göstermek. Kısmen de olsa başardılar. Son günlerde özellikle İslami hassasiyetleri olan insanları katletmektedirler.

Kiralık beyinliler, oluşan bu ortamdan dolayı önlerine gelen sakallı cübbeli çarşaflı kim varsa(oysa kendilerinin de bildikleri fakat işlerine geldiği için bilmezden görmezden geldikleri )taşeron örgütlere nispet ederek olayı manipüle etmeye onun üzerinden çıkar devşirmeye çalışırlar. Bunlar unutmasınlar ki, bıyıklarını ağızlarına kadar indirenlerin komünist olduklarını da bu toplum biliyor.

DAIŞ'ın bir taşeron örgütü olduğunu bilmeyen yok. Buna rağmen örgütün kullandığı bir takım sloganları, ayetli flamaları sanki Müslümanların bu örgütlerle irtibatı varmış gibi hedef göstermeye çalışmaları en adice propaganda çeşididir.

Ortada bir katliam var, bu katliamı lanetleyenler olduğu gibi lanetlemeyenler de vardır. Bunu söyleyeyim ki, Türk solu içinde bunu lanetleyecek insan sayısı yok denecek kadar azdır. Bunu iddia ediyorum, edenler de şimdilik kendilerince kader birliği yaptıkları bir takım Kürt solcularından istifade etmek için yapmaktadırlar.

"Katledilen insanların acısını" insan olmayı başarabilenlerin, kafalarını devekuşu gibi toprağa(ideolojilere- bunu ideolojileştirilmiş din de dâhildir) sokmayanlar ancak anlar ve acısını paylaşmış olur.

İnsan için işin en acı tarafı, acı duyanların tamamını taraf veya taraftarlığa göre değerlendirip, bizdenci ötekici diye tasnif edenler öyle zannediyorlar ki, ya bizden olacaksınız veya insani yönünüzden dolayı yapılan terör katliamını kınamanız bir şey ifade etmez. Sanki yapılan açıklamalar ve lanetlemeler beyaz(Kürt-Türk)ları memnun etmek zorundadır.

Beyaz Kürt ve Türklere buradan sesleniyorum, kendinizi Kürtlerin efendisi olarak görmeyin, Her sakallı cübbeli ve çarşaflı gördüğünüz insanı, IŞID/DAIŞ'çı olarak karalamayın. Bunu yapmanız size hiçbir şey kazandırmaz toplumun gerilmesinden başka.

Toplumun gerilmesinin sadece kendinize hedef seçtiğiniz insanlara zarar vermekle kalmaz, gün gelir bu zarara sizi de ailenizi de çevrenizi de için alır. Ve unutmayın insanlar tarafından başlatılan iki şey istenildiği an durdurulamaz, bunlardan biri yangın diğeri ise savaştır.

Katledilen insanların(hangi kesimden olursa olsun) acısını unutmak çok kolay olmaz, bu acıların başka acılarla birleşmesi yerine yaşanan acılardan dersler çıkararak yola barışa, selama, esenliğe, ve özgürlüğe ulaşmak için çalışılmalıdır.

Nasihatlerin musibetlerden evla olması dileğiyle.