Temsilcilerimizin son durumu

Ligin ilk devresinde hedeflerine ulaşamayan temsilcilerimiz, umutlarını ligin 2. Devre karşılaşmalarına taşımıştı. Van Büyükşehir Belediyespor 2. Devrenin ilk karşılaşmasını 3 puanla kapatırken, Başkalespor ise ilk maçını puansı

VAN 28.01.2015 09:27:55 0
Temsilcilerimizin son durumu
Tarih: 01.01.0001 00:00
                     Profesyonel Ligde, Van Büyükşehir Belediyespor, Bölgesel Amatör Ligde ise, Başkalespor, ilimiz temsil ediyor. Ligin ilk devresinde beklenileni veremeyen temsilcilerimiz, umutlarını ligin 2.devresine taşımıştı. Van Büyükşehir Belediyespor, 2. Devrenin ilk karşılaşmasını 3 puanla kapatırken, Başkalespor ise puansız kapatmıştı. İlimizi Profesyonel ve Bölgesel Amatör Liginde temsil eden temsilcilerimiz, ligin ilk devresinde, deplasman galibiyetini tadamadılar. Van Büyükşehir Belediyespor, ligin ilk devresini 17 puanla 16. Sırada, Başkalespor ise, 14 puanla 7. Sırada tamamlamıştı.

               Spor Toto 3. Ligde 2. Devre karşılaşmaları geçtiğimiz hafta başladı. Van Büyükşehir Belediyespor, 2. Devrenin ilk maçında Beylerbeyispor'u Anıl Dilaver'in penaltıdan atığı gole yenerek 3 puanı hanesine yazdırdı. Lider Sakaryaspor'la arasında 14 puanlık bir fark bulunan kırmızı siyahlı ekibin, Play Off potasındaki takımlarla arasında ise ortalama 10 puanlık bir fark bulunuyor. Küme düşme potasındaki takımlarla ortalama ortalama 3 puanlık bir farkla haftayı kapatan Van Büyükşehir Belediyespor'un, önündeki 2 karşılaşma çok önem arz etmeye başladı. 3 Puanlık sistemde karşılaşmalar kazanıldığında aradaki farklar çok çabuk kapanabiliyor. Van Büyükşehir Belediyespor, önündeki 2 karşılaşmayı kazandığında, Play Off şansını büyük ölçüde elde edecektir. Kaybettiğinde ise sıkıntı sil baştan başlayacaktır. Van Büyükşehir Belediyespor, bu hafta sonu deplasmanda, Orhangazispor'a konuk olacak, sonraki hafta ise, İstanbul Güngörenspor'u konuk edecek.

             Bölgesel Amatör Lig 18 Ocak'da başladı. Başkalespor, 2. Devrenin ilk maçını deplasmanda, Tatvan Gençler Birliğispor'la oynadı. Karşılaşmayı 3-0 kaybeden Başkalespor'da teknik kadro değişimi sinyal vermeye başladı. Geçtiğimiz Pazar günü, grup lideri 12 Bingölspor'u konuk eden Başkalespor, bu önemli karşılaşmayı 1-0 kazanarak moral buldu. Bu önemli galibiyetle puanını 17'ye çıkaran Başkalespor, bu hafta sonu Kurtalanspor deplasmanına gidecek. Bölgesel Amatör Lig 1. Grupta mücadele eden Başkalespor'un liderle arasında, 17 puanlık bir fark var. Sezona başlarken hedefi şampiyonluk olan Başkalespor'un bu farkı kapatması zor görünüyor. Küme düşme riski çokta taşımayan Başkalespor, bu gidişatıyla ligi orta sıralarda tamamlaması bekleniliyor.  

Bölge: Salih Deniz