Temsilcilerimiz galibiyet istiyor

Van Büyükşehir Belediyespor, yarın Büyükşehir Erzurumspor'a konuk olurken, Başkalespor ise, Pazar günü Kurtalanspor'u konuk edecek. 2 Temsilcimizin de tek hedefi, karşılaşmalarını kazanmak ve 3 puanla tanışmak.

VAN 17.10.2014 18:19:54 0
Temsilcilerimiz galibiyet istiyor
Tarih: 01.01.0001 00:00
          İlimizi Profesyonel ligde mücadele eden Van Büyükşehir Belediyespor ve Bölgesel Lig temsilcimiz Başkalespor, sezonun başlamasıyla birlikte kötü bir gidişat çizmeye başladı. Ligde henüz 3 puanla tanışamayan temsilcilerimiz, bu hafta oynayacakları karşılaşmaları kazanmak ve 3 puanla tanışmak için hazırlıklarını tamamladı.

            Van Büyükşehir Belediyespor, ilk 3 hafta alınan mağlubiyetlerin ardından, teknik kadroda değişikliğe gitti. Yeni teknik direktör, Tarık Taşgün'le ilk puanını deplasmandan alan kırmızı siyahlı ekip, geçtiğimiz haftayı da maç oynamadan kapattı. Grupta 4 puanla 17. Sırada yer alan Van Büyükşehir Belediyespor, yarın saat 14.30'da, Büyükşehir Erzurumspor'a konuk olacak. Teknik direktör Tarık Daşgün nezaretinde hazırlıklarını tamamlayan kırmızı siyahlı ekip, yarın oynanacak karşılaşmayı kazanarak Van'a 3 puanla dönmenin hesabını yapıyor.

           Bölgesel Ligde mücadele eden Başkalespor, sezona şampiyonluk hedefiyle hazırlanmıştı. Teknik direktör Battal Sarıca ile lige başlayan, Başkalespor, ligin ilk hafta maçını evinde kaybetti. Ligin 2. Haftasında ise, deplasmanda Bingölpor'a 3-0 mağlup olan Başkalespor, puansız yoluna devam ediyor. Bu hafta sonu, Kurtalanspor'u konuk edecek olan, Başkalespor, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Başkale İlçe Stadında oynanacak karşılaşmayı, Başkalespor, kazanmak ve çıkışa geçme maçı olarak görüyor.

           Bu hafta sonu oynanacak karşılaşmalar 2 takımımız için çok önemli görünüyor. Hem Van Büyükşehir Belediyespor, hem de Başkalespor, artık kazanmanın ve çıkışa geçmenin hesaplarını yapıyor.
Van Büyükşehir Belediyespor, yarın saat 14.30'da, Büyükşehir Erzurumspor'a konuk olurken, Başkalespor ise Pazar günüsaat 14.00'da Kurtalanspor'u konuk edecek. 


Bölge: Salih Deniz