Telekomspor'un maçı ertelenince hoca ve oyuncular Şelale'ye gitti

Van'da hafta sonu oynanması planlanan Çaldıranspor ile Telekomspor arasındaki karşılaşma, yoğun kar yağışından dolayı ertelenince, Telekomspor'un hocası ve oyuncuları soluğu Muradiye Şelalesi'nde aldı.

VAN 25.11.2014 09:50:32 0
Telekomspor
Tarih: 01.01.0001 00:00
        
             Van'da amatör takımların oldukça az olduğu ve ilginin de yetersiz olduğu 1. Amatör Futbol maçları, zaman zaman çeşitli nedenlerle erteleniyor. Son olarak hafta sonu Çaldıran'da oynanması planlanan karşılaşma kar yağışının artması ve zeminin karlar ile kaplanmasının ardından ertelendi. 
Telekomspor hocası Turgut Kınay ve sporcular ise dönüşte Muradiye Şelalesi'ne kısa süreli bir gezi düzenledi. Şelale önünde poz veren Kınay ve öğrencileri, sezonu lider kapatmayı planlıyor.
Maçın ertelenmesini olumlu olarak değerlendiren Başkalespor hocası Turgut Kınay, kar yağışının zemini tamamen kapattığını, iki tarafın da böylesi bir zeminde oynamasının zor olacağını ifade etti. Kınay, maçın ertelenmesinin ardından Muradiye Şelalesi'ne gelerek oyuncuların bir nebze olsun stres atmasına imkân sağladıklarını sözlerine ekledi.  

    Bölge: Salih Deniz