Tekataş'tan, personellere teşekkür…

Van Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Ali Tekataş, kurum bünyesinde çalışan Mavikent A.Ş personelleri ile düzenlenen birlik gecesinde yaptığı konuşmada, çalışmalarından dolayı söz konusu personellere teşekkür etti.

VAN 9.03.2018 16:47:40 0
Tekataş
Tarih: 01.01.0001 00:00
 VASKİ Makine İkmal Garaj tesislerinde düzenlenen etkinlikte bir araya gelen Mavikent personellerini VASKİ Genel Müdürü Ali Tekataş ile Daire Başkanları da yalnız bırakmadı.
   Büyükşehir Belediyesinin bir iştiraki olan Mavikent A.Ş personelleri, belediye ve Vaski'nin çeşitli kurumlarında görev alarak hizmet üretmeye devam ediyor.
    Düzenlenen etkinlikte Mavikent personellerinin çalışmalarını yansıtan bir tanıtım filminin izlenmesinden sonra konuşan Genel Müdür Ali Tekataş,"Hepinizi isim isim tanımasam da yaptığınız hizmetlerde ki imzanızdan sizi tanıyorum. Bu güzel hizmetlerde ki katkılarınızı biliyoruz. Emeğinize, yüreğinize sağlık. Halkımızın rahatı ve huzuru için verdiğiniz çabanın karşılığı sadece ücret değildir. Halkın duası ve Allahın rızasını da alan güzel çalışmalar yapılıyor. Her platformda sizlerin çalışmalarını dile getiriyoruz. Sizler bu kurumunu eli,ayağı, gözü kulağısınız. Yaptığımız işlerle övünüyor, bunları basında dile getiriyorsak bu sizin sayenizdedir,  sizin emeğinizledir. Hepiniz bizim için çok değerlesiniz. iyi ki varsınız. Sizlere bu çalışmalarınızdan ötürü teşekkür ederim" şeklinde konuştu.
    VASKİ Mavikent personelleri adına geceyi tertipleyen Uğur Doğan ise, yaptıkları etkinlikte kendilerini yalnız bırakmayan Genel Müdür Ali Tekataş ile Daire Başkanlarına teşekkür ettiğini ifade ederek, "Mavikent personeline her zaman destek olan, onları yalnız bırakmayan Genel Müdürümüz öncülüğünde hizmet için her zaman çaba harcamaya devam edeceğiz" dedi.