Tekataş’tan, kadın personellere ziyaret…

Van Su ve Kanalizasyon İdaresi(VASKİ) Genel Müdürü Ali Tekataş, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kurumda çalışan kadın personelleri ziyaret ederek, gül dağıttı.

VAN 8.03.2018 16:25:15 0
Tekataş’tan, kadın personellere ziyaret…
Tarih: 01.01.0001 00:00
  Tekataş, kendine eşlik eden eşine de gül vererek, eşiyle birlikte kurumda çalışan kadınları ziyaret etti. Ayrıca VASKİ'de işlemlerini yapmak için bekleyen kadınlara da gül takdim edildi.

   Kadın çalışanların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü tebrik ederek gül veren Tekataş, kurumdaki kadın personellerin büyük bir özveriyle çalıştığını, çalışmalarıyla örneklik teşkil ederek başarılı çalışmalara imza attıklarını belirterek, “Öncelikle kadınlar gününüzü kutlarken, sizleri ayrıca kuruma ayrı bir prestij kazandırdığınız içinde tebrik ederim" dedi.

   Kadının toplumun her kademesinde görev almasının, toplumun dinamikleri açısından oldukça önemli olduğuna dikkat çeken Tekataş, kadınının toplumun temel taşı olduğunu ve nesillerin ahlaklı, topluma faydalı birer birey olmasında ki öncü rollerinin inkar edilemeyeceğini dile getirdi.

   Tekataş, "Toplumumuzda yaşanan ve nefretle lanetlediğimiz, asla tasvip etmediğimiz kadına şiddet konusu başlı başına bir yaradır. Bu tür davranış sergileyenlere karşı vicdani ve insani sorumluluğumuz vardır. Şiddeti asla onaylamayarak, karşı durarak, gerekli mercilere duyurarak, kadının sesine ses olmalıyız. Adalet önünde de bu pespayelikleri yapan, insanlıktan nasipsizlerin en ağır cezaya çarpıtılmaları hepimizin ortak dileğidir” dedi.