Tekataş, VASKİ’deki başarıyı anlattı

VASKi Genel Müdürü Ali Tekataş, kurumsal yapının başarıya ulaşması için üç temel prensibe inandığını belirterek, “liyakatli ve bir ekip, ileri teknolojik bir sistem ve takip başarıyı getirir biz buna inandık ve bu prensiplerle başa

VAN 2.11.2018 11:08:41 0
Tekataş, VASKİ’deki başarıyı anlattı
Tarih: 01.01.0001 00:00
  Van Su ve Kanalizasyon İdaresi VASKİ Genel Müdürü Ali Tekataş, VASKİ’de kurumsal yapıyı oluşturmak için yoğun gayret gösterdiklerini dile getirerek, “Öncelikle insan odaklı çalıştık. İnsanı önemsedik, liyakatli bir kadro oluşturduk, iyi bir sistem ile çalıştık, iyi ve sıkı bir takip ile beklenen başarıya imza attık. Bu idarecilik yaptığım her kurumda uyguladığım ve olumlu sonuçların aldığım çalışma prensiplerim olmuştur” şeklinde konuştu.

   “VASKİ’de göreve başladığımdan bu yana geçen bir buçuk yıllık süreçte kentin eksik altyapısını gidermek için canla başla çalıştık” diyen Tekataş, ilçe ilçe mahalle mahalle dolaştık, eksikleri tespit ettik, teşhisi koyduktan sonra da çalışmalara start verdik. Aynı zamanda kurumsal altyapıyı da ihmal etmedik. VASKİ’yi kurumsal bir kimliğe kavuşturduk” açıklamasında bulundu.

   Tekataş, her zaman liyakat ve ehliyetli kişileri tercih ettiklerini söyleyerek, “Üç temel gereksinime sahip olduğunuzda başarı kaçınılmazdır. Bunlar liyakatli bir ekip, ileri teknolojik bir sistem ve sıkı takiptir. Bu prensiplerle hareket ederek, bir buçuk yıl gibi kısa bir sürede, hayal bile edilmeyen ve başarılamaz denilen birçok dev projeyi hayata geçirdik. VASKİ, kurulan sağlam kurumsal yapı ile başarıdan başarıya koşmaya devam edecektir. Bu hizmetlerde öncülük eden yol gösteren ve sürekli bizi motive eden Sayın Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekilimiz Murat Zorluoğlu’na teşekkür ediyorum. ” dedi.