Tekataş, personelin bayramını kutladı

Van Su ve Kanalizasyon Dairesi(VASKİ) Genel Müdürü Ali Tekataş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla VASKİ basın bürosunu ziyaret ederek, çalışanların gününü kutladı.

VAN 9.01.2018 19:12:37 0
Tekataş, personelin bayramını kutladı
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Tekataş, ayrıca söz konusu gün dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Tekataş, mesajında "Günümüzün en önemli mesleklerinden biri olan gazetecilik, ayrıca beraberinde sorumluluk ve toplumsal sorunları ve çözümleri ortaya koymayı hedefler. Gazetecilik, bir ülkenin gelişmişlik ve  toplumsal bilincinin artırılmasında öncü rol oynamaktadır. Kamu yararının her zaman ön planda tutulması ve farklı seslerin topluma duyurulması açısından büyük önem arz eden gazeteciler, zorlu ve mücadele dolu bir görev üstlenmişlerdir. Görsel, işitsel ve yazılı basın tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de toplum yararına yaptığı gazetecilik örnekleri ile büyük takdir görmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm emektar gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlar, tüm basın mensuplarına güzel haberlerin bol olacağı yıllar dilerim" ifadelerini kullandı.
     VASKİ Genel Müdürü Ali Tekataş, bu arada VASKİ Basın bürosu çalışanları ile de bir araya geldi. Tüm Çalışan Gazeteciler adına VASKİ Basın Bürosunda görev yapan personelin Gazeteciler Gününü kutlayarak, hediye verdi.Bölge Gazetesi Haber Merkezi