Tekataş Bahçesaray'da sorunları yerinde inceledi

Van Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) Genel Müdürü Ali Tekataş Erçiş İlçesinden sonra Bahçesaray İlçesini ziyaret ederek, Muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve önerileri dinledi.

VAN 21.09.2017 11:25:45 0
Tekataş Bahçesaray
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Van Bahçesaray İlçesi Muhtarlarlarıyla toplantı yapan ve sonrasında mahalleleri dolaşarak halkla bir araya gelen  VASKİ Genel Müdürü Ali Tekataş,a  Bahçesaray Belediye Başkan Vekili Mehmet Özcan,VASKİ  genel müdür yardımcısı Emre Eşme ve daire başkanları eşlik etti.
 
Bahçesaray Kaymakamı aynı zamanda Bahçesaray Belediye Başkan Vekili olan Mehmet Özcan,''Van büyük bir kent bu kadar yoğun çalışma içerisinde ayağının tozuyla ilçemize yapmış olduğu   ziyaretinden dolayı VASKİ Genel Müdürü Tekataşa teşekkür ediyoruz. İnşallah Bahçesaray ilçemize hayırlara vesile olan bir toplantı olur. Buranın kronik sorunlarını en kısa süre sürede çözebileceğimiz kararları alırız, diye  ümit ediyorum.''dedi.
 
İlk olarak muhtarlarla bir araya gelen Ali Tekataş, bizim düsturumuz hakimlik değil,hadimliktir. kapılarımız sonuna kadar halkımıza açıktır. sorunlarınızı ilk elden bize ulaştırabilirsiniz. Sizleri her zaman VASKİ' de görmek isteriz. Sahada olmanın çok önemli olduğuna inanıyorum. İnsanımızla  birlikte olmak onların dertleriyle hemhal olmak bizim için önemlidir diyen Tekataş, Van büyük ve gelişen bir şehir  olmakla beraber yeni sorunlar ve sorumluluklar getirmektedir. ilk hedeflerinin sorun ve önerileri yerinde belirleyip incelemek buna göre bir çalışma programı hazırlayarak kısa sürede aciliyetine göre çözüme ulaştırmak  olduğunu belirten Tekataş, biz sizleri dinlemeye geldik. '' diyerek sözü muhtarlar ve vatandaşlara bıraktı.
 
Notlar arasına giren başlıca sorunların başında su yetersizliği geldi
İletilen Sorunları tek tek not alan  Tekataş, ''Biz sözlerimizin lafta kalmasını istemiyoruz. Sorunlarımızı belirleyip çalışma sezonuyla birlikte gücümüz nispetinde çözümler üreteceğiz. Sorunları kısa sürede çözdüğümüzü sizlerde  zamanla göreceksiniz.''dedi.
 
Muhtarla toplantı sonrası Bahçesaray çarşısı ve mahalleleri  dolaşan Ali Tekataş'a yakın ilgi gösteren Bahçesaray halkı ilçe ziyaretinden dolayı teşekkürlerini iletti.