TEHLİKE BÜYÜYOR! FOTO HABER

BİRİLERİ HEDEF GÖSTERİYOR İNFAZLAR VE FAİLİ MECHUL'LER BAŞLIYOR!

VAN 18.10.2014 09:44:29 0
TEHLİKE BÜYÜYOR! FOTO HABER
Tarih: 01.01.0001 00:00
 
Kobani bahanesiyle tüm Müslümanları hedefine koyan PKK/HDP'li ler bir Müslüman'ı daha katletti.

PKK/HDP’li lerin, Kobani bahanesiyle Doğu ve Güneydoğu’nun birçok ilinde eş zamanlı olarak Müslüman Kürtlere yönelik başlatılan saldırılar devam ediyor.

Bu gün saat 19.00 sıralarında Van Merkez Tuşba ilçesi İskele Caddesi Akaylar petrol mevkiinde bulunan evine giden Muhammed Latif Şener (65) arkasında kendisine yanaşan ve PKK’li oldukları ifade edilen kişiler tarafından katledildi.

Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Şener’in yakınları, kendisinin sürekli olarak PKK/HDP’lilerle arasının bozuk olduğunu ve sürekli olarak çevresine İslam’ı anlattığı için PKK/HDP’liler tarafından tehdit edildiğini söyledi.

“65 yaşındaki bir pirifaniyi arkadan yanaşarak kalleşçe katledeceklerini hiç düşünememiştik.”

Şener’in İslami aile yapısının çevresindeki PKK’lileri rahatsız ettiğini söyleyen yakınları, “sürekli onlarla tartışırdı. Rahmetlinin damadı da İslam için şehit olmuş olması PKK/HDP’li leri çok rahatsız ediyordu. Bundan dolayı kendisini de sürekli olarak tehdit ediyorlardı. Ancak bu kadar alçalacakları, 65 yaşındaki bir pirifaniyi arkadan yanaşarak kalleşçe katledeceklerini hiç düşünememiştik.” İfadelerini kullandılar.

Kafasının arka tarafına sıkılan kurşunla katledilen Muhammed Latif Şener’in (65), cenazesi getirildiği Van Yüzüncü Yıl üniversitesi Araştırma hastanesinde yapılan otopsi sonrası ailesi tarafından teslim alındı.

Polis olay ile ilgili soruşturma başlattı. (İLKHA)