Tarihi kararı bugün verecek!

Başbakan Yardımcıları, bakanlar ve devletin en üst düzey bürokratları tarafından hazırlanılarak Başbakan Tayyip Erdoğan'a sunulan çözüm paketine son nokta bugün Başbakanlık'ta konulacak.

VAN 11.09.2013 12:17:48 0
Tarihi kararı bugün verecek!
Tarih: 01.01.0001 00:00

Başbakanlık Resmi Konutu'nda dün başlayan ve bugün de devam edilecek Güvenlik Zirvesi'ne Başbakan Erdoğan başkanlık edecek.

SURİYE VE ÇÖZÜM SÜRECİ MASADA

Zirvenin dünkü toplantısında Suriye'deki gelişmelerin değerlendirildiği öğrenildi. Bugünkü toplantıda ise çözüm süreci ele alınacak. PKK'nın çekilmesinin durdurulmasına yönelik açıklamalarının da masaya yatırılacağı toplantıda BDP'nin İmralı ile görüşme talepleri ve bundan sonra izlenecek yol haritası üzerinde kararlar verilecek.

KİMLER KATILACAK?

Bugünkü toplantıya, Başbakan Yardımcıları Beşir Atalay, Bülent Arınç ve Bekir Bozdağ, Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, İçişleri Bakanı Muammer Güler, AK Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Başbakanlık Müsteşarı Efkan Ala, MİT Müsteşarı Hakan Fidan ve Başbakan danışmanı Yalçın Akdoğan katılacağı bildirildi.