Taraftarlar B.Vanspor'u deplasmanda yalnız bırakmayacak

Geçen hafta evinde karşılaştığı Albeyköyspor'u 2-1 mağlup ederek 7 puanla ikinci sıraya yerleşen B.Vanspor'u, bugün İstanbul'da oynanacak olan karşılaşmada Vanlı taraftarlar yalnız bırakmayacak.

VAN 22.09.2018 09:35:33 0
Taraftarlar B.Vanspor
Tarih: 01.01.0001 00:00
  TFF 3. Futbol Ligi 2. Grupta mücadele eden ve grupta ikinci sırada bulunan B.Vanspor bugün İstanbul Bayrampaşa Çetin Emeç Stadı'nda Esenler Erokspor ile karşılaşacak.

Orta hakem Yiğit Peşin'in yöneteceği karşılaşma saat 16.00'da başlayacak.

 


         B.Vanspor'u Van'da olduğu gibi hiçbir deplasman maçında yalnız bırakmayan taraftarlar, bugün İstanbul'da oynanacak kritik Esenler Erokspor maçında da kırmızı siyahlı ekibi yalnız bırakmıyor. Bu karşılaşma için Van'dan giden grup kara kobralar İstanbul'daki taraftarlarla birlikte B.Vanspor'u destekleyecekler.

 


        İstanbul'da bulunan Van ve Van İlçeleri dernekleri de taraftarların maça gelmesi için sosyal medya hesaplarından ve telefon SMS yoluyla davetteler de bulundu.

 


          Dernek yöneticileri ve üyelerin de maça gelerek Vanspor'u desteklemesi bekleniyor.
 Grup Kara Kobralar Başkanı Ercan Dülger ve bazı grup üyeleri de deplasmandaki maçta takıma destek vermek için İstanbul'a giderken, "Takım nerede biz oradayız. Hedefimiz Şampiyonluktur. İnşallah İstanbul'dan Van'a 3 puanla dönerek yolumuza devam edeceğiz" dedi.

 


          B.Vanspor, 26 Eylül Çarşamba günü ise Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında TFF 2. Lig takımlarından Hacettepespor'u konuk edecek.
Kırmızı-Siyahlı ekibimiz 30 Eylül Pazar günü de lig maçında grubun güçlü ekiplerinden Kırşehirspor'u ağırlayacak.