Taraftarlar beklenti içinde

Bu yıl TFF 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Van Büyükşehir Belediyespor, bir yandan lig hazırlıklarına başlarken öbür taraftan transfer çalışmaları da devam ediyor.

VAN 19.07.2018 11:05:25 0
Taraftarlar beklenti içinde
Tarih: 01.01.0001 00:00
 

İç ve dış transferde yoğun bir gündemi olan Van Büyükşehir Belediyespor'da bu yıl ki hedef yine yüksek. Ancak taraftarlar, bu yıl transferlerin ince elenip sık dokunduktan sonra yapılmasını, alınacak futbolcular konusunda hata yapılmamasını arzuluyor. Her yıl lige şampiyonluk parolası ile başlanıldığını ancak ligin hedeften uzak bir noktada bitirildiğini hatırlatan taraftarlar, bu yıl aynı hayal kırıklığını yaşamak istemiyor.
Her yıl olduğu gibi bu yıl da takımı sonuna kadar destekleyeceklerini ve hedefleri olan bir üst lige çıkmak için üzerlerine düşeni yapacaklarını kaydeden taraftarlar, “Büyükşehir olan kentimize 3. lig yakışmıyor. Artık daha üst liglere çıkmamız gerekiyor. Umarız bu yıl bir başlangıç olur ve üst liglere çıkarız. Bunu yapabilmek için tüm camia birleşmeli. Bizler taraftarlar olarak üzerimize düşeni yaparak takımımızı sonuna kadar destekleyeceğiz. Umarız doğru transferlerle iyi bir takım oluşur ve bu yıl o çok özlediğimiz şampiyonluğu elde ederiz” diye konuştular. Haber:Mürsel ÖNER

Kaynak: (Prestij Haber Merkezi) - Prestij Haber Merkezi