Taraftar Kemer'de de takımı yalnız bırakmadı

Vanspor taraftarları geçtiğimiz sezon olduğu gibi, bu sezon da deplasmanda yine takımını yalnız bırakmamaya çalışıyor. Cumartesi günü Antalya Kemer'de yapılan ve B.Vanspor'un 2-0 kazandığı maçta Vanlı taraftarlar yine takımının yan

VAN 10.09.2018 18:37:26 0
Taraftar Kemer
Tarih: 01.01.0001 00:00
  TFF 3. Futbol Ligi 2. Grupta mücadele eden B.Vanspor'da Kemerspor galibiyeti sevinci sürerken, başarıda yine taraftarların payı söz konusu. Antalya Kemer'de B.Vanspor'u desteklemeye giden taraftarlar, maç öncesi, maç içinde ve maç bitiminde takıma büyük sevgi gösterisinde bulundu.

 


          Kemer'de takıma sanki evindeymiş gibi oynuyor havası veren ve sürekli takımı destekleyen taraftarlar, maçın bitiminde sloganlar eşliğinde B.Vanspor'lu oyuncuları yanlarına çağırarak sevgi gösterisinde bulundu.

 


      B.Vanspor'lu oyuncular da takım hocası Feyyaz Uçar ile birlikte tribünlere giderek taraftarın sevgisine karşılık verdi.
Antalya'da bulunan bazı dernek üyeleri de yine B.Vanspor maçında takımı destekleyerek Vanlılık ruhunu ortaya koydular.
Taraftarlar söz konusu galibiyetin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, "Vanspor'un deplasmandaki galibiyeti bizleri çok sevindirdi.

 

      Maçı izleyenlerin çoğu Antalya'da yaşayan Vanlılardı. Bizler bu galibiyetten dolayı çok mutlu olduk. İnşallah B.Vanspor önümüzdeki     haftalarda galibiyet serisini sürdürür. Henüz iki maç yapıldı. Bizim takımın bir beraberliği, bir galibiyeti bulunuyor. İnşallah sonraki haftalarda da başarı sağlanır. Takımımızın bu yıl mutlaka TFF 2. Ligi'ne yükselmesini arzuluyoruz" yorumunda bulundular.

 


       Öte yandan maç sonrası sosyal medyaya yansıyan görüntülerde, B.Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, maçı kazanan sporcuları tebrik etmeye gittiğinde kendini bir anda omuzlarda buluyor. 'En büyük başkan, bizim başkan' sloganları ile futbolcuların omuzunda şaşkınlık yaşayan Başkan Yenitürk'ün, galibiyetlerde oyunculara maddi açıdan da destek sunacağı ifade ediliyor.

balıketli escort