Tamer’den özür diledi

Yalan haber yapalar, Tamer'den özür diledi

VAN 9.02.2017 20:50:26 0
Tamer’den özür diledi
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Geçtiğimiz günlerde Van Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı Genel sekreter Yardımcısı Fazıl Tamer hakkında yazılan yanlış haber üzerine, muhataplar tarafından özür yazısı yayınlandı.

 

Bir haber sitesinde yayınlanan haberde, 07 Şubat 2017 günü ‘Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fazıl Tamer gözaltına alındı’ şeklinde yalan ve yanlış bilgi kamuoyuna yansıtıldı. Haberin yalan ve iftira olduğu mağdur duruma düşen Fazıl Tamer tarafından, sert bir dile yalanlandı. Tamer, böyle bir durumun söz konusu olmadığı ve hukuk karşısında bunların hesap vereceklerini kamuoyuna duyurdu. Kısa sürede haberin yalan olduğu birçok basında yer aldı.

Buna rağmen yalan haberi internet sitelerinde iki gün durduran Gazeteciler, gelen yoğun tepkiler üzerine ancak iki gün sonra haberi kaldırdı. Haberi internet sitelerinde kaldıran yetkililer bu gün itibari ile de özür yazısı yayınlayarak haberin yanlış olduğunu dile getirdiler. Konu ile ilgili konuşan olayın mağduru Fazıl Tamer, “Bizim kesinlikle gözaltına alınma gibi bir durumumuz söz konusu değil. FETÖ operasyonunda gözaltına alınma gibi bir durum asla doğru değil ve tarafımızca kabul edilecek bir durum olamaz.


 Bizim FETÖ terör örgütü ve FETÖ çete başı olarak görünen ‘mesnetsiz iblisten’ ne kadar nefret ettiğimizi bilmeyen yoktur. Gaye ve amaçları sadece ve sadece çalışma şevkimizi kırmak, bizleri kamuoyu nezdinde farklı yöne çekmeye çalışmak olan sözüm ona bazı Gazetecilerin oyununa ne biz ne de bizim halkımız gelir.

 Hakkımızda yalan ve iftira dolu haber yapan internet sitesinin yetkilileri her ne kadar özür mahiyetinde haber yapmış olsalar dahi, yasal olan tüm haklarımızı kullanarak, hukuk önünde hesap vereceklerini belirtmek isterim” diyen Tamer, her ne olursa, “İlimize, ilçelerimize, Mahallelerimize, ülkemize ve ülkemizde yaşayan halkımıza en iyi hizmetleri sunmak için ekip arkadaşlarımızla görevimizin başındayız. Geceli gündüzlü hizmetlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.