Takva’nın girişimleri ile belediye çalışanlarının sorunu çözülüyor

AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necdet Takva, seçim çalışmalarını sürdürürken bir taraftan da kentin önemli konuları ile ilgileniyor. Takva, son olarak kendisine iletilen belediye çalışanlarının sözleşme sorunu için d

VAN 29.01.2019 17:06:39 0
Takva’nın girişimleri ile belediye çalışanlarının sorunu çözülüyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

         Van’da seçim çalışmalarını sürdüren yeni yıl itibariyle sözleşmesi yenilenmeyen personeller AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necdet Takva’dan destek istedi.

Takva, belediye sözleşmeli personellerinin kendisine ilettiği sorunun çözülmesinde aracı oldu. Belediyenin teknik kadrosunda yer alan mimar, mühendis kadrosundaki 42 personelin sözleşmeleri için Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez’i ziyaret eden Takva, sözleşme için söz aldı. Bu isimlere kefil olan Takva, 42 çalışanın yeniden belediyeye dönmesini ve sözleşmelerinin yenileneceğinin sözünü aldı.

       TAKVA ÇALIŞANLARA KEFİL OLDU, SÖZÜ ALDI

Takva, kendisine iletilen konuyu Vali Bilmez ile görüşen Takva, çıkışta müjdeli haberi paylaştı. 42 çalışanın görevine geri döneceğini söyleyen Takva, “Bildiğiniz gibi yeni yıl itibariyle belediyelerde sözleşmeler yenilendi. Fakat bu süreçte bazı teknik personellerin sözleşmesinin yenilenmediği bizimle paylaşıldı. Onlarca insanı ilgilendirdiği için arkadaşlardan gelen talepler üzerine belediye başkan vekilimiz ile görüştük. Bu konuda hemşerilerimizin mağdur edilmemesi ve yerel yönetim sürecine de katkı sunmaları noktasında ricamız oldu. Valimiz bu isimlere kefil olup olmayacağımı sordu. Kentlerine, şehirlerine sahip çıkma ve hizmet etme noktasında onlara referans oluyor musun? Şeklinde bir sorusu oldu. Ben de Necdet Takva bu isimleri kefilidir dedim. Arkadaşlarımızın sözleşmesinin yenileceğinin sözünü aldık. Bu konuda Sayın Bilmez’e müteşekkiriz.” dedi.