Takva ve Konak için Mevlid-i Şerif…

Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necdet Takva'nın merhum babası Halef Takva ve 'Bak Hele Bak' Yusuf Konak'ın merhum oğlu Harun Konak adına Mevlid-i Şerif okutuldu.

VAN 29.06.2016 19:15:22 0
Takva ve Konak için Mevlid-i Şerif…
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Bölge: Serkan Aslan

      Van'ın eşraflarından 2004 yılında hayatını kaybeden Halef Takva ve geçtiğimiz yıl Ekim ayında geçirdiği trafik kazası sonucu vefat eden Harun Konak için mevlid verildi.


       Van Ticaret ve Sanayi Odası'nın altında iftar sofrasının olduğu yerde verilen mevlide yoğun ilgi gösterildi.
Van TSO Başkanı Necdet Takva tarafından organize edilen programda, geçen yıl hayatını kaybeden Harun Konak da unutulmadı. Babası adına mevlid okutan Van TSO Başkanı Necdet Takva, söz konusu mevlide Van TSO Meclis Üyesi Yusuf Konak'ın oğlu Harun Konak'ı da ekledi.


       Oğlu Harun adına mevlid okutulmasının kendisi için sürpriz olduğunu belirten 'Bak Hele Bak' lakaplı Yusuf Konak, "Necdet Bey, babası adına mevlid okutacağını söyleyince bizler de katıldık. Ancak gördüm ki oğlum Harun adına da mevlid okutuldu. Bu hassas düşüncesinden dolayı Van TSO Başkanımıza teşekkür ediyorum. Çok duygulandım. Katılım gösterenlere teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.


     Yoğun ilginin gösterildiği mevlidin bitimi sonrası iftar açan davetliler, iftar sonrası 'Bak Hele Bak' Kahvaltı Sarayı'nda çay içip sohbet etti.