Takva, Kapıköy için emeği geçenlere teşekkür etti

Van için büyük önem addeden Kapıköy Gümrük Kapısı Modernizasyonu Projesi'nin temeli önceki gün, üst düzey katılımla atıldı. Proje için 'hayalimizdi' diyen Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necdet Takva, projenin hayat bulmasında e

VAN 26.08.2016 11:19:56 0
Takva, Kapıköy için emeği geçenlere teşekkür etti
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Kapıköy Gümrük Kapısı Modernizasyonu Projesi'nin temelinin atılması kentte sevinçle karşılanırken, Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva; "Uzun uğraşlar sonucu hep birlikte bir hayali gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ
Projenintemel atma töreni için kente gelen Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Bakan Yardımcısı Fatih Çiftçi, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun kendisini ziyaretinde teşekkür eden Başkan Takva, Kapıköy Gümrük Kapısı Modernizasyonu Projesi için büyük uğraş verdiklerini, temel atmanın bu dönemde karşılık bulduğunu belirterek; "Gümrük ve Ticaret Bakanımız Sayın Bülent Tüfenkci göreve başladıkları ilk andan itibaren projenin başlaması için desteklerini esirgemediler. TOBB Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu gümrük kapılarına verdikleri önemle hep yanımızda oldular. Ve Gümrük Ticaret Bakan Yardımcısı Sayın Fatih Çiftçi'ye ayrıca çok teşekkür ederim. Kendisi ile yaptığımız ilk görüşmeden itibaren projenin hayata geçirilmesi için inanılmaz bir gayret göstermiştir. Projenin her aşaması ile bizzat ilgilenerek hayata geçirilmesi için verdikleri emekleri unutmayacağız" diye konuştu.

"HAYALİMİZDİ"
Takva, Van'ın kaderini değiştirecek önemli bir projenin temelinin atıldığını vurgulayarak; "Bu proje bizim öteden beri arzuladığımız ve hayal ettiğimiz bir projedir. Çok istedik, çok çalıştık ve sonunda hep birlikte başardık. İnanıyorum ki Kapıköy Van için önem arz edecek bir çok projede öncülük edecektir. Örneğin çevre yolunun tamamlanmasına, serbest bölgeye, Van - Şırnak Karayolunun bitirilmesine, Kuzey Vangölü Demiryolu hattının başlamasına çok büyük katkı sunacaktır. Kapıköy Gümrük Kapısı Projesinin bitirilmesi ile başta Van, bölgemiz ve ülkemiz kazanacaktır" ifadelerini kullandı. 
/ Haber Merkezi