TACİR VE DİLAVER’İN GOLLERİYLE YENDİ

Kötü bir sezon geçiren Van Büyükşehir Belediyespor cezası nedeniyle seyircisiz oynadığı maçta Etimesgut Belediyespor’u Emrah Tacir ve Anıl Dilaver’in golleriyle yenmeyi bildi. Altın değerinde üç puan alan Van Büyükşehir Belediyesp

VAN 21.12.2014 17:12:05 0
TACİR VE DİLAVER’İN GOLLERİYLE YENDİ
Tarih: 01.01.0001 00:00

Haber: Fazıl ERÜŞ

Geçtiğimiz hafta Erzin Belediyespor deplasmanından eli boş dönen Van Büyükşehir Belediyespor, bu haftada kendi evinde ağırladığı Etimesgut Belediyespor’u 2-1 yendi. Bu galibiyetle rahat bir nefes alan Van Büyükşehir Belediyespor, puanını 17’ye çıkararak yeniden 16. sıraya yükseldi.

Van Şehir Stadı'nda oynanan karşılaşmaya Van Büyükşehir Belediyespor; Serkan Tunar, Yakup Demir, Semih Oğuz, Halil İbrahim Yazğılı, Furkan Işıkdemir, Medeni Bingöl, Ali Kurt, Sercan Özdem, Osman Yıldırgan, Anıl Dilaver ve Murat Berge ilk 11’i ile çıkarken, konuk ekip Etimesgut Belediyespor ise karşılaşmaya, Mustafa Köseci, Mert Tolga Koçak, İsmail Hacıhafızoğlu, Sedat Dağ, Resul Timurlenk, Turgut Yılmaz, Artun Kütükçü, Yunus Karabacak, Seyithan Demircan, Ercan Güneri ve Murat Hacıoğlu ile başladı.

OYUNA İYİ BAŞLAMADI

TFF 3’Lig 3'ncü Grupta mücadele eden Van Büyükşehir Belediyespor  cezası nedeniyle seyircisiz oynadığı maçta sahasında konuk ettiği Etimesgut Belediyespor’u Emrah Tacir ve Anıl Dilaver’in golleriyle yenmeyi başardı.

Van Büyükşehir Belediyespor  kendi evinde ağırladığı Etimesgut Belediyespor’a karşı oyuna iyi başlamadı. Karşılaşmanın ilk yarısının oldukça düşük tempoda geçtiği maçta Etimesgut Belediyespor 25. dakikada Ercan Güneri’nin golüyle 1-0 öne geçti. Bu golden sonra Van Büyükşehir Belediyespor toparlandı ve zaman zaman etkili ataklar geliştirdi. Ancak maçın ilk yarısında başka gol olmayınca devre 1 - 0 konuk takımın üstünlüğü ile sonuçlandı.

TACİR VE DİLAVER’İN GOLLERİYLE YENDİ

Maçın ikinci devresine iyi başlayan taraf Van Büyükşehir Belediyespor oldu. Karakobralar ilk yarıdaki tutukluğunu üzerinden atarak rakip kaleye yüklenmeye başladı. 70. dakikada Etimesgut Belediyesporlu futbolcu Resul Timurlenk ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü. Bu dakikadan sonra konuk ekip oyunu soğutmaya yönelik defansif bir oyun sergilese de Karakobralar aradığı golü 75. dakikada buldu. onuk ekip oyunu soğutmaya yönelik defansif bir oyun sergilese de Karakobralar aradığı golü 75. dakikada buldu. Golü kaydeden isim Emrah Tacir’di. Golün şokunu atlatmaya çalışan konuk ekip 78. dakikada Anıl Dilaver’in attığı gol ile bir kez daha yıkıldı.

GALİP AYRILMAYI BAŞARDI

Maçın kalan bölümlerinde Van Büyükşehir Belediyespor’un farkı artırma, Etimesgut Belediyespor'un da beraberlik çabaları sonuç vermedi ve Karakobralar zorlu karşılaşmada galip ayrılmayı başardı. Van Büyükşehir Belediyespor bu galibiyetle puanını 17’ye çıkarıp 16. sıraya yükselmeyi başarırken, 16 puanda kalan Etimesgut Belediyespor 17. sıraya geriledi.