SÜPER BAŞLANGIÇ

Sana liderlik yakışıyor!

VAN 10.09.2013 12:06:03 0
SÜPER BAŞLANGIÇ
Tarih: 01.01.0001 00:00
TFF 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Belediye Vanspor lige süper bir başlangıç yaptı. İlk iki haftada iki galibiyet alan Belediye Vanspor liderlik koltuğuna oturdu.

Haber: Umut TARHAN

Sezonun ilk maçında Ankara Şekerspor ile deplasmanda karşılaşan ve maçı 2 - 0 kazanarak kente dönen Belediye Vanspor, kendi sahasında çıktığı ilk karşılaşmada da rakibi Arsinspor’u 1 - 0 mağlup etmeyi başardı. Belediye Vanspor karşılaşmadan aldığı 3 puanla 2 haftanın ardından puan kayıpsız liderlik koltuğuna oturmuş oldu.

6 PUANLI TEK TAKIM
Ligin ilk iki haftasını da galibiyetle kapatmayı başaran Belediye Vanspor grubunda 2’de 2 yapan tek takım oldu. Puanını 6’ya yükselterek 2. haftada liderlik koltuğuna yerleşen Belediye Vanspor’un en yakın 5 takipçisi ise 4’er puana sahip.
Lige süper bir başlangıç yapan ve ilk iki haftada 6 puana ulaşan Belediye Vanspor rakip fileleri 3 kez havalandırmayı başarırken, kalesinde ise gol görmedi. Grup’ta Belediye Vanspor ile birlikte Ayvalıkgücü Belediyespor ile Gölcükspor kalesinde gol görmeyen takımlar olarak sıralandı.

B.VANSPOR ZORLU DEPLASMANA GİDİYOR
Lige iyi bir başlangıç yapan Belediye Vanspor haftasonu zorlu bir deplasmana çıkacak. Ayvalıkgücü Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak olan Belediye Vanspor bu maçın hazırlıklarına başladı.
Ev sahibi Ayvalıkgücüspor da lige en iyi başlangıcı yapan takımlardan biri oldu. Ligin ilk maçında kendi sahasında konuk ettiği Denizli Belediyespor ile 0 - 0 berabere kalan Ayvalıkgücü Belediyespor ikinci haftada ise deplasmanda karşılaştığı Kocaelispor’u 1 - 0 mağlup etmeyi başardı.
Ligin iki namağlup takımı Ayvalıkgücü Belediyespor ile Belediye Vanspor arasındaki mücadelenin büyük çekişmeye sahne olması bekleniyor. Maçtan Belediye Vanspor galibiyetle ayrılırsan ligdeki diğer maçların sonucu hiçbirşeyi değiştirmeyecek ve Belediye Vanspor liderliğini devam ettirecek. Ancak aksi bir sonuçta ise liderlik diğer maçların sonucuna göre değişebilecek.