SP’li İlhan: Halkımız faiz yükünün altında eziliyor

Saadet Partisi Van Milletvekili Özay İlhan, Uğur Çiçekel ve Yönetim Kurulu Üyelerinin katılımıyla Cumhuriyet caddesinde bulunan esnafları ziyaret etti. Ziyarette konuşan Özay İlhan, faiz yüküne vurgu yaptı.

VAN 26.05.2015 19:04:33 0
SP’li İlhan: Halkımız faiz yükünün altında eziliyor
Tarih: 01.01.0001 00:00
Ziyaretlerle esnafların dertlerini, istek ve önerileri dinlediklerini anlatan Saadet Partisi Van Milletvekili Adayı Özay İlhan, “Esnaf vatandaşlarımızın da bundan memnun olduklarını gözlemliyoruz. Saadet Partisi sadece seçimden seçime değil, geçim zamanı da halkının yanında olan bir parti olmuştur ve olmaya da devam edecektir. Faizsiz bir ekonomi ancak Saadet kadroları ile mümkündür. Her ne kadar hissettirilmese de şu an halkımız Faiz yükünün altında ezilmektedir. Bunun tek çözümü bundan öncede yaptığımız gibi havuz sistemi oluşturarak bu problemi çözeceğiz.” Şeklinde konuştu.
Saadet Partisi Van Milletvekili Uğur Çiçekel ise, “Saadet iktidarı halkı ötelemeyen ve halk ile içi içe, kalkında yönetimlere katkı sağladığı, halkla beraber yönetilen şeffaf bir Türkiye’yi yeniden inşa etmek için geliyor inşallah” dedi.

Bölge Gazetesi Haber Merkezi