SP'li adaylar Gürpınar'da…

Saadet Partisi'nin Van'daki milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor. Gürpınar ilçesinde konuşan 1. Sıra Van Milletvekili adayı Özay İlhan, 'Van'ın her yerinde ve her ilçede bir arayış olduğunu, halkın mecliste görmek

VAN 30.05.2015 18:18:33 0
SP
Tarih: 01.01.0001 00:00
Seçim gezileri kapsamında Gürpınar'da halkla bir araya gelen Saadet Partisi heyeti halktan yoğun ilgi gördü. Burada konuşan Saadet Partisi 1. Sıra Van Milletvekili adayı Özay İlhan, kentteki sorunlara değindi.
Milletvekili Adayı İlhan:" Gittiğimiz her yerde gençlerin yoğun ilgisiyle karşılaşıyoruz. İttifaka en çok gençler büyük destek veriyor. Gençler gelecekleri dolayısıyla oldukça kaygılılar. İş imkânlarının çok kısıtlı olması, şehrimizde sanayi ve işletmelerinin yaygınlaşmaması dolayısıyla okuyan tüm gençlerimizi endişeli görüyoruz. Binlerce öğretmen adayımız, mühendis, işletmeci işsiz. Gençler bizi oldukça sıcak karşılıyor. Seçimde gençlerden sadece Saadet'e oy için değil bize çalışmaları için oy istiyoruz. 7 Haziran'da meclise güçlü bir şekilde girerek gençlerin ve halkımızın sesi olacağız. Mutedil ve muktedir bir siyasetle memleketimizin meselelerini çözmek için gece gündüz çalışacağız. Van'da taşların yerinden oynadığını çok rahat her yerde görüyoruz. Artık Van eski Van değil. Bu güne kadar destek verdiği milletvekillerinin seçimden seçime yanlarına uğradıklarıdan, sorunların çözümünde yetersiz kaldıklarından dolayı bu seçimde arayış var. Bu arayışa Milli İttifak yani Saadet Partisi çözüm olarak görülüyor. Rabbimizin ve halkımızın büyük desteği ile meclise gireceğiz" diye konuştu.

Bölge Gazetesi Haber Merkezi