SP'li adaylar esnaftan destek istedi

7 Haziran seçimlerine 2 haftadan az bir süre kala Saadet Partisi çatısı altında birleşen Milli İttifak adaylarının ziyaretleri sürüyor.

VAN 25.05.2015 17:15:46 0
SP
Tarih: 01.01.0001 00:00
Maraş Caddesinde ki esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek onlara projelerini anlatan Milli İttifak'ın milletvekili adayları, bu seçimlerin milletin önündeki son şans olduğunu belirterek destek istedi.
Van Milletvekili Adayı Özay İlhan,"7 Haziranda desteklerinizi bekliyoruz. Yeniden Milli Görüş diyoruz inşallah. Esnafımıza, insanımıza rahat bir nefes aldırmak için. İşlerinizin daha iyi olması için bu sefer saadet diyeceğiz. Geçmişi temiz 2 parti ittifak yaptılar. İnşallah sayenizde meclise gireriz. İnşallah hep birlikte daha iyi olacağız. Bunun için de 7 Haziranda yeniden Milli Görüş diyoruz inşallah. Şu ülke esnafı yeniden rahat bir nefes alsın inşallah. Kazancınızda ki bereketi yeniden hep birlikte yaşayalım, her seçim şüphesiz ki önemli ama bu seçim daha önemli çünkü bu seçim tarihi bir seçimdir. Türkiye'nin geleceğini tayin edecek olan bir seçimdir" şeklinde konuştu.

Bölge Gazetesi Haber Merkezi