Sosyolog Yazar Abdulkerim ÖZTÜRKCÜ Bende Varım Dedi…

Sosyolog ve Ak Parti Van İl Başkan Yardımcısı Abdulkerim Öztürkcü, Ak Parti İpekyolu Belediye Başkan aday adaylığı için başvuru yaptı.

VAN 14.11.2018 01:12:05 0
 Sosyolog Yazar Abdulkerim ÖZTÜRKCÜ Bende Varım Dedi…
Tarih: 01.01.0001 00:00

 

AK Parti İpekyolu İlçesi Belediye Başkan Aday Adaylığı için Abdülkerim ÖZTÜRKCÜ resmi başvurusunu yaptı.

Ak parti davasının kuruluşundan buyana çeşitli kademelerde görev yapan ve Van halkı tarafından çok sevilen isimlerden olan ÖZTÜRKCÜ bilgi birikimi ve üstün hitabetiyle ön plana çıkan isim olarak biliniyor.

AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Vesim Yaviç ÖZTÜRKCÜ’nün müracaatı hakkında kısa bir açıklama yaptı.

 Başvurunun Partimizin Gençlik Kolları İl Başkanlığından Gelen Değerli Sosyolog ve Yazar Kardeşimiz Sn.Öztürkcü’ye, İpekyolu ilçemize ve AK parti camiamıza hayırlı olmasını dilerim dedi.

Abdulkerim ÖZTÜRKCÜ Kimdir?

1979 Van doğumlu olan Abdulkerim ÖZTÜRKCÜ ilk ve orta öğrenimini Van’da tamamladıktan sonra lise öğrenimini İstanbul Gazi Osman Paşa Plevne lisesinde ve lisans eğitimini Van 100.Yıl Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Sosyoloji bölümünde tamamladı.

Üniversite eğitimi sonrasında profesyonel iş hayatında İnsan Kaynakları Seçme Değerlendirme Danışmanlığı, Üst Düzey Yönetici Danışmanlığı, Kariyer ve Performans Değerlendirme Danışmanlığı, Eğitim Danışmanlığı, Liderlik konularında danışmanlık yaptı.

Özellikle de Liderlik alanında uzun soluklu eğitim ve araştırmaları sonrası milli ve manevi değerlerimizden ve medeniyet birikimimizden istifade ederek kaleme aldığı KUL LİDERLİK kitabı yayınlandı ve kitabıyla aynı adı taşıyan geniş katılımlı seminer ve konferanslarla gençler başta olmak üzere üniversite ve STK’larda etkin çalışmalara katıldı.

Üniversite eğitimim sonrası 2004 yıllında Ak Partide aktif siyasete başladı ve bu dönemde 2007-2009 yılları arasında Ak Parti Van İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevinde bulundu. 08 Nisan 2018 tarihinden itibaren de AK PARTİ VAN İL BAŞKAN YARDIMCISI/ İL TEŞKİLAT BAŞKANI olarak aktif siyasi hayatına devam etti.

 


 Görüntünün olası içeriği: 11 kişi, Mesut Orbay, Murat Ergin, Eyüp Acar, Vesim Yaviç, Abdulkerim Öztürkcü ve Hüseyin Demirkıran dahil, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlarGörüntünün olası içeriği: 13 kişi, Mesut Orbay, Eyüp Acar, Ahmet Yandım ve Hüseyin Demirkıran dahil, gülümseyen insanlar, açık havaGörüntünün olası içeriği: 4 kişi, Eyüp Acar, Vesim Yaviç ve Abdulkerim Öztürkcü dahil, gülümseyen insanlarGörüntünün olası içeriği: Abdulkerim Öztürkcü, yakın çekim

 

izmir escort