“SOSYAL POLİTİKALARDA GÖNÜL ADIMLARI” VAN’I DİNLİYOR

VAN SOSYAL POLİTİKALARDA NE DURUMDA?

VAN 12.11.2017 14:53:56 0
“SOSYAL POLİTİKALARDA GÖNÜL ADIMLARI” VAN’I DİNLİYOR
Tarih: 01.01.0001 00:00
“SOSYAL POLİTİKALARDA GÖNÜL ADIMLARI” VAN’I DİNLİYOR

Bazı temaslarda bulunmak üzere Van’a gelen Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık Van’da bir otelde “Sosyal Politikalarda Gönül Adımları” Van’ı dinliyoruz programı kapsamında sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlarla bir araya geldi.
Başta Ak Parti Van İl Başkanı Zahir Soğanda Anayasamızda Türkiye devleti sosyal bir devlettir ibaresi olmasına rağmen 80 yıldır sosyal politikalar konusunda hep geri adım atmıştır sosyal politikanın gereğini yerine getirmedik dedi.

Ardında konuşan 
Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı Gülşen Orhan Sosyal devlet anlayışının gereği olarak şu anda bütün Türkiye de muhtemelen 81 ilde yapılacak bir çalışmayı başlatmış bulunuyoruz, bu güne kadar belki böyle kapsamlı bir çalışma yapılmadı dedi

 Son olarak konuşan,
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur çalık şunlara söyledi.

Bu güne kadar yapılmış bütün çalışmaları bir kez daha ele almak istediklerini ifade eden Çalık:  unutulmak istenen bir gönül medeniyetinin izlerini yeniden inşa edelim istiyoruz.
Bunun için gönül adımları dedik.
Gönül adımları projemizle sizlere geldik Cumhurbaşkanımızın liderliğinde başlatmış olduğumuz sosyal devlet anlayışı bizim en önemli kazanımlarımızdır dedi.