Soğanda: Ak Parti’yi yeniden dirilteceğiz

Son yıllarda yapılan seçimlerde belirgin şekilde oyları düşen Ak Parti, yeni yapılanma peşinde. İl Başkanı Soğanda, partilerinin diriliş dönemine taşınması için çalıştıklarını belirtti.

VAN 30.09.2014 17:33:46 0
Soğanda: Ak Parti’yi yeniden dirilteceğiz
Tarih: 01.01.0001 00:00
AK Parti Van İl Başkanı Av. Zahir Soğanda ilçe teşkilatları ziyaretlerine başladı. Yaklaşık 4 aydır AK Parti Van İl başkanlığı görevi tevdi edilen Zahir Soğanda, çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürmeye devam ediyor.
Göreve getirildiği günden bu yana bir çok kamu kurum ve kuruluşları ile Sivil Toplum Kuruluşlarına(STK)'lara, derneklere, esnaflara ve kanaat önderlerine ziyaret gerçekleştiren İl Başkanı Av. Zahir Soğanda, ilçe teşkilatlarına da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette; İl Başkan yardımcıları Adnan Yörük, M. Raci Canbay, Burak Şahin, Fatih Koçak, Serkan Acarcan, Orhan Bağlayıcı, Faruk Çohaz il sekreteri Nahide Hakan, İl AR-GE sorumlusu M. Nasır Sinoğlu ve il yönetim kurulu üyeleri de yer aldı. Beraberindekilerle birlikte Gevaş ve Gürpınar ilçelerine bir ziyaret gerçekleştiren İl Başkanı Soğanda, burada ilçe başkanları, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve ilçe Belediye Meclis üyeleri ile bir araya geldi.
Toplantıda konuşan Başkan Soğanda, ilçe teşkilatları ziyaretlerine başladıklarını ifade ederek, ilçe yönetim kurulu üyelerinin sorun ve sıkıntılarını dinleyeceklerini belirtti.
AK Parti Van İl ve ilçe teşkilatlarında daha önce görev alanlara teşekkür eden Soğanda, AK Parti'nin bir bütün olduğunu söyledi. Soğanda, “Kardeşlik duyguları içerisinde, birbirimize destek vererek AK Parti’yi Van'da tekrardan bir diriliş dönemine taşıyacağız. Görevler gelip geçicidir. Fakat dava kalıcıdır, sorumluluk kalıcıdır. AK Partinin bölgemize yaptığı hizmetler takdiri şayandır. Ayrıca ülkemiz için çok önemli bir yere sahip olan çözüm sürecine de hep birlikte destek olmalıyız.  Biz partiyi küçültmek için değil, daha da ileriye götürmek için bu sorumluluğu üzerimize aldık” dedi. Bölge Haber Merkezi