SKORU KORUYAMADI

TFF 3. Lig 3. Grupta ligin 23. haftasında deplasmanda lider Ankara Demirspor ile karşılaşan Van Büyükşehir Belediyespor 2-1 yenildi. Sezona kötü bir başlangıç yapan ancak ligin ikinci devresinde yakaladığı çıkışla herkesi şaşırta

VAN 1.03.2015 23:09:40 0
SKORU KORUYAMADI
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Haber: Fazıl ERÜŞ

TFF 3. Lig 3. Grupta ligin 23. haftasında temsilcimiz Van Büyükşehir Belediyespor deplasmanda lider Ankara Demirspor ile karşılaştı. Lig'de 23. haftaya 40 puanla lider olarak giren Ankara Demirspor ile 32 puanlı Van Büyükşehir Belediyespor'un Cebeci İnönü Stadı'ndaki mücadelesi nefes kesti. Ankara Demirspor, kendi evinde 1-0 geriye düştüğü maçta müthiş bir geri dönüşe imza atıp sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı. Deplasmanda 3 puan bırakan Van Büyükşehir Belediyespor, bu mağlubiyetle 6 maçlık galibiyet serisi de sona erdi.
Konuk ekip Van Büyükşehir Belediyespor karşılaşmaya; Murat Günay, Yakup Demir, Muammer Erdoğdu, Halil İbrahim Yazğılı, Furkan Işıkdemir, Medeni Bingöl, Emrah Tacir, Ali Kurt, Serdar Karaduman, Murat Berge ve Bilal Gücüyetmez ilk 11'i ile başlarken, 
Ev sahibi lider Ankara Demirspor ise sahaya; Fatih Gülmez, Ahmet Köseoğlu, Gökhan Köseoğlu, Doğancan Topal, Aykut Karaman, Hakan Çeri, Çağrı Tekin, Hüseyin Bak, Fatih Özçelik, Umut Aslan ve Fatih Şerifoğlu ilk 11'i ile sahaya çıktı.

İLK YARIDA GOL SESİ ÇIKMADI
Van Büyükşehir Belediyespor zorlu Ankara Demirspor deplasmanında da, istediği sonucu alamadı. Karşılaşmanın ilk yarısı düşük tempoda başladı. Maçın ilk 45 dakikasında takımlar daha çok birbirlerini tarttılar. Vanspor 3 net pozisyona girse de aradığı golü bulamadı.Orta alan mücadelesi şeklinde geçen ve mücadele gücünün düşük olduğu maçın ilk yarısı 0-0 sonuçlandı.

SKORU KORUYAMADI
Temsilcimiz Van Büyükşehir Belediyespor mutlak galibiyetle çıktığı maçta ikinci yarıya hızlı başlayan taraftı. Mücadele gücünün düşük olduğu maçın ilk yarısının aksine karşılıklı gelişen ataklar vardı. 
Vanspor 50. Dakikada Murat Berge'nin attığı gol ile 1-0 öne geçse de 64'de Umut Aslan ve 75. dakikada Hakan Çeri'ni attığı gollere engel olamayarak sahadan 2-1'lik yenilgiyle ayrıldı. Deplasmanda altın değerinde 3 puan bırakan Van Büyükşehir Belediyespor, bu mağlubiyetle 6 maçlık galibiyet serisi de sona erdi.
Bu mağlubiyet sonrası Vanspor 32 puanda kalarak 9. Sıraya gerilerken lider Ankara Demirspor ise, puanını 43'e çıkardı.