SKM Başkanı Gülüştür'ün yoğun çalışması dikkat çekiyor

7 Haziran'da yapılacak seçimler için Ak Parti'den milletvekili aday adayı olan Davut Gülüştür, partisi tarafından kendisine adaylık verilmemesine rağmen Ak Parti seçim koordinasyon merkezi başkanlığında yoğun bir tempoyla çalışıyor.

VAN 28.05.2015 19:32:03 0
SKM Başkanı Gülüştür
Tarih: 01.01.0001 00:00
Ak Parti seçim koordinasyon merkezinde yaptığı çalışmalarla dikkatleri üzerine çeken Davut Gülüştür, kısa sürede birçok kişinin takdirini topladı. Gülüştür, "Biz partimize gönül vermiş insanlarız" diyerek herkesin bu gün bu çatı altında birlik ve beraberlik içinde çalışması gerektiğini belirtti.
 Ak Parti'ye ve bağlı bulunduğu değerlere sırt çevirmenin doğru olmadığını anlatan Gülüştür, "Aksine, daha sıkı bir şekilde bu partiye bağlanmak lazım. Gelecek yıllar için dava adamı olduğu konusunda önemli mercilere umut ve güven vermenin tam zamanı" dedi.
Gönül verdiği partisinin başarısı için, oldukça yoğun bir tempo ile çalışan  işadamı Gülüştür, büyük bir sorumluluk  altına imza atarak parti içi işleyişin önemli  bir konumuna sahip olan SKM'den  sorumlu başkanlık görevini üstlenerek, çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Birçok siyasetçiye, örnek teşkil  edecek davranışlar içerisinde olan işadamı Davut Gülüştür, adeta 'siyasetin bir günlük değil, bir ömür boyu olduğunu' ispatlamış oldu. Memleketine, ülkesine, halkına hizmet etmek anlayışına sahip olduğunu ispatlayan Gülüştür, yüklendiği en ağır sorumluluk bilinciyle, partisini başarı kılmak için gösterdiği performansla iyi bir siyasetçi olduğunu net olarak kanıtladı.

Bölge Gazetesi Haber Merkezi