Siyonist İsrailli Katil Gerçekleştirdiği Vahşeti İtiraf Etti

“Ben Bir Katilim, İsrail İçin Öldürdüm'

VAN 1.12.2015 11:00:12 0
Siyonist İsrailli Katil Gerçekleştirdiği Vahşeti İtiraf Etti
Tarih: 01.01.0001 00:00
 2007 Yılından Bu Yana İşgalci İsraillilerin Sürdüğü Saldırılarda Filistinli Masumları Katleden Siyonist İsrail Askerlerinden Biri, Sözde İsrail Devlet Komitesi Önünde Olaydan Tam 8 Yıl Sonra Gerçekleştirdikleri Vahşeti İtiraf Etti.

2007 Yılından Bu Yana İşgalci İsraillilerin Sürdüğü Saldırılarda Filistinli Masumları Katleden Siyonist İsrail Askerlerinden Biri, Sözde İsrail Devlet Komitesi Önünde Olaydan Tam 8 Yıl Sonra Gerçekleştirdikleri Vahşeti İtiraf Etti. Galon Kod İsimli Asker Açıklamalarında Açıkça “Ben Katilim” Dedi.

Gazze'ye Yönelik 2007 Yılından Beri Devam Eden Siyonist İşgalci İsrail Saldırıları Sonucunda Binlerce Masum Sivil Öldürüldü. Bu Operasyonlarda Görev Alan Siyonist İşgalci İsrail Askerlerinden Bazıları, Gerçekleştirdikleri Katliamlar Sonrasında Depresyona Girerek Katil Olduklarını İtiraf Etmeye Başladı. Sözde Siyonist İşgal Devlet Komitesi'ne Yaşadığı Psikolojik Sıkıntılar Sebebiyle Kendisine Destek Olunması İçin Yalvaran Bir Asker, Filistinli Masumların Korkulu Rüyası Haline Geldiğini Anlattı.

40'dan Fazla Filistinliyi Ellerimle Öldürdüm

Siyonist İşgalci İsrail Ordusuna Girmeden Önce Adını Değiştirdiğini Söyleyen Ido Gal Razon Kod İsimli İşgalci İsrail Askerinin Kan Donduran İtirafları, 28 Kasım'da You Tube Yüklenen Video İle Ortaya Çıktı. Siyonist İşgalci İrail'in 2007 İle 2010 Yılları Arasında Gazze'ye Düzenlediği Saldırılarda Görev Alan Siyonisti İsrail Askeri Ido Gal Razon, Sözde İşgalci İsrail Devleti Kontrol Komitesi Önünde Tanık Olarak İfadesi Verdi. Yayınlanan Video Kaydında Gazon, 40'dan Fazla Filistinliyi Elleriyle Katlettiğini Açıkladı.

“Ben Bir Katilim, İsrail İçin Öldürdüm"

Razon, Henüz 20 Yaşındayken Katlettiği Filistinli Masumlar Sebebiyle 2007 Yılından Bu Yana Psikolojik Rahatsızlıklar Yaşadığını Da Söyledi. “Onları Sizin İçin Bu Ellerimle Öldürdüm. 40'dan Fazla İnsan Öldürdüm. Ben Bir Katilim" Diyen İsrail Askeri, 9 Yaşındaki Küçük Filistinlinin Yanı Sıra Öldürdüğü Masumların Gece Rüyalarına Girerek Neden Kendilerini Öldürdüğünü Sorduklarını Anlattı. Siyonisti İşgalci İsrail Askeri Gördüğü Rüyaların Etkisi İle Altını Kirlettiğini De Açıkladı.

Hemşirelik Yapan Annesini De Yaşadıklarına Şahit Tutan Siyonist İsrail Askeri Razon, Kendi İsteğiyle Değil De Siyonist İşgalci İsrail Devletinin Zorba Tavrı Doğrultusunda Gazze'deki El Magazi Mülteci Kampında Yaşayan Filistinli Masumlara Saldırılar Düzenleyerek Onları Nasıl Katlettiklerini Anlattı.