Şipal: Bu haftaki maç 6 puan değerinde

Pazar günü oynanacak olan Kritik Diyarbekirspor maçına kilitlenen B.B.Vanspor'da moraller yerinde. Gazetemize açıklamalarda bulunan Teknik Direktör NevzatŞipal, bu maçı alacak güçte olduklarını söyleyerek, “Diyarbekirspor maçı 6 puan de

VAN 17.11.2017 09:42:07 0
Şipal: Bu haftaki maç 6 puan değerinde
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Bölge: Salih Deniz
    Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden B.B.Vanspor, geçtiğimiz hafta Muğlaspor deplasmanından 3 puanla dönmüştü.
Muğla deplasmanından alınan 3 puanla zirveye biraz daha yaklaşan kırmızı siyahlılar, Pazar günü ise Diyarbekirspor'u konuk edecek. Grupta haftanın derbi maçı olarak görünen, karşılaşma için, B.B.Vanspor hazırlıklarını sürdürürken, taraftarlar da ayrı bir çalışma yürütüyor.
   B.B.Vanspor Teknik Direktörü Nevzat Şipal, Diyarbekirspor maçıyla ilgili olarak, gazetemize yaptığı açıklamada, söz konusu maçın kendileri için 6 puan değerinde olduğunu belirterek, “Geçen haftaya baktığımızda Diyarbekirspor bizden 6 puan öndeydi. Onlar geçen haftayı mağlup, biz ise galip kapatınca aradaki puan farkı 3'e inmiş oldu. Bu maç bizim için 6 puan değerinde. Takımımız iyi bir duruma geldi iyi top oynuyoruz yani bu maçı kazanmak için bütün gayretimiz göstereceğiz diyen Şipal, tüm taraftarlarımızı ve bizleri destekleyen herkesi yanımızda görmek istiyoruz. Ben inanıyorum ki takımımız bu maçta kesin galip gelecektir. Çünkü bizim en büyük dezavantajımız rakiplerimizi hiç yenemedik. Ankara Demirspor, Darıca Gençler Birliğispor, 24 Erzincaspor gibi rakiplerimize puanları kaptırdık. Biz İnşallah bu maçı kazanıp, çıkışımızı sürdürmek istiyoruz diyen Şipal, Ben bütün futbolcularıma güveniyorum. Onlarda bu maçın bilincinde, bu maçı kazandıkları taktirde ne gibi avantajlar elde edeceklerinin bilincindeler. Hafta boyu bu maçı kazanacağız inancıyla çalıştık. Bu maçta da galip gelip taraftarlarımıza 3 puan hediye etmek istiyoruz. Takımda hiçbir sıkıntımız yok. Bir tek Onur Bektaş'ın bir sıkıntısı var. Onun dışında sakat ve cezalı futbolcumuz yok. Herkes bu maçı bekliyor. Bizlerde çok iyi hazırlandık. İnanıyorum ki galibiyetle sahadan ayrılan taraf olacağız, tüm taraftarlarımızı maça bekliyoruz" dedi.
    Grup kara kobralar başkanı Ercan Dülger ise yaptığı açıklamada, Muğlaspor deplasmanında takımımız haklı bir galibiyet almıştır. Şimdi ise grubun güçlü ekiplerinden Diyarbekirspor'u konuk ediyoruz. Taraftar olarak stada da çok taraftarı çekmek ve takıma destek vermek için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Takımımızda moraller yerinde. Bu maçı da kazanacak güçteyiz diyen Dülger, bu hafta maça gelecek olanları seyirci değil taraftar olarak takımını 90 dakika destekleyen olarak bekliyoruz. Bu karşılama takımımızın çıkış maçı olacaktır dedi.
   Van Büyükşehir Belediyespor Diyarbekirspor karşılaşması Pazar günü saat 13.00'te başlayacak. Kırmızı siyahlılar sonraki hafta ise Ergene Velimeşespor deplasmanına gidecek.