Şimdi geleyim HDP'ye,

Efendim neden HDP değil de AK Partiyi yazıyorsun, HDP'den korkuyor musun?.

VAN 23.04.2015 09:56:06 0
Şimdi geleyim HDP
Tarih: 01.01.0001 00:00
 NEYİNİ YAZAYIM?

Bir taraftan yeni Türkiye'yi oluşturan kadronun aldığı riskler. Diğer taraftan bu risklerin en minimize'sini almayı dahi göze almayan yerel kadro ve onların padişahım çok yaşacıları(çanakçıları da diyebilirsiniz).

Gerçektende arı utanması olmayan, yazılanlar söylenilenler konusunda söyleyecek sözü olmayanlar salya sümük saldırmaya başladıklarında doğrusu pekte kaale almak doğru olmasa bile dillendirdikleri bir iki konuya atıfta bulunmayı gerek gördüm.

Efendim neden HDP değil de AK Partiyi yazıyorsun, HDP'den korkuyor musun?.

Öncelikle şunu söyleyeyim ben AK Partiyi değil sizleri sizlerin başarısızlıklarını yazıyorum. Ayrıca korkum olsa bile fıtridir olması da doğaldır. Doğal olmayan şey sizin kendi kendinize korku algıları oluşturmanızdır.  Sokağa çıkmayana sokağın tozu bulaşmaz diye bir tabir vardır, sokakta olduğum için sokağın tozunu kabullenmişim demektir.

Dolayısıyla asıl korkuyu yaşayan sizlersiniz çünkü benim değil sizin kaybedecekleriniz var, kaybedecek bir şeyi olmayanın korku gibi bir düşüncesi olmaz.

Şimdi geleyim HDP'ye, siz istediğiniz için ben HDP'yi yazıyorum, bakayım bunlara ne diyeceksiniz?

Şimdi sorayım zati muhteremlere salya sümük saldıranlara, kerameti kendinden makul olanlara, yamaç paraşütçülüğün bayılanlara. HDP'nin Van'da girdiği her seçimde zaferle çıkmasını mı yazayım? Yoksa başaramadığınız siyaseti günübirlik kurtarma adına köşe başlarında "anneeeee" der gibi korkunuzdan varoşlara girmeyip bağırışlarınızı mı?..

Arkanızdaki tüm iktidar desteğine, seçim süresince size verilen tüm imkânlara rağmen açık ara seçimi kaybedip, daha sonra kem küm etmenizi mi yazayım? Yoksa, seçime(2011) Bağımsız olarak girmelerine rağmen 5.yi kıl payı kaçırdıklarını 4 vekilliği büyük bir başarıyla nasıl kazandıklarını mı?...

Yerel yönetimlerde olsun genel seçimlere bağımsız olarak girmelerini olsun her ikisinde de fark atarak seçimi kazanmalarını mı yazayım? Yerel seçimde(2014) Mevcut yönetimde köşe başı tutanlarınızın önemli bir kısmı büyük şehir adayına(Osman Gülaçar) HDP'lilerin ar edip utandıkları ve söylemedikleri sözleri söylediniz, şucu bucu ilan ettiğinizi mi?...

Karşınızdaki hareketin ideolojik olduğunu bilmiyor değilsiniz(eğer kafanızı kuma sokmamışsanız), dolayısıyla siyasal zemini sadece ideoloji üreterek sürdürdüklerini bilmenize rağmen tıpkı oyuncağı elinde alınmış çocuklar gibi sokak köşelerinde ağlaşmanızı anlamsız imdaaaat çığlıklarınızı mı yazayım? Yoksa sizin kaldıramayacağınız taşıyamayacağınız yük utanmadan üslenmenizi mi?..

DTP/BDP/HDP hemen hemen her seçimde başka bir adla girdikleri seçimlerde siz bu insanların hizmete yönelik bir vaatte bulunduklarına şahit oldunuz mu? Buna rağmen gittikçe artan halk desteğini sorgulamak yerine topu bir yerlere atmanızı faturayı nankör ilan ettiğiniz halkı mı, bu insanların sizin olanca desteğinize iktidar gücünüze galip gelmelerini mi yazayım, hangisini?

Evet, hangisini yazayım, siz bana buyur edin ben sizin söyledikleriniz aynen yazayım. Bakayım ne söyleyeceksiniz. Bunu da söyleyemeyeceksiniz, çünkü olur ya ağababalarınızı üzecek bir açıklama yapma durumunda kalır tüm hayallerinizi suya düşürmüş olursunuz? Korkmayın söz veriyorum sizin söylediklerinizi isminizi vermeden yazacağım sadece söylediklerinizi!..

Evet, HDP yerine AK Partiyi yazacağım, zaten AK Partiyi yazdığım yazılarda eğer takip ediyorsanız elde edilen başarılarını yazıyorum ve yazmaya da devam edeceğim. HDP'nin ideolojik görüşünü benimsemedim benimsemeyi de düşünmüyorum(Çünkü inancıma ve dünya görüşlerime terstir). Ancak kusura bakmayın girişte dediğim gibi alınan tüm riskleri minimize eden sizleri ise iftira ve karalamalarınıza rağmen (sizin gibi çukurlaşmayacak)eleştireceğim.

Çünkü bu ülke ne çektiyse sizin gibi insanlardan çekti, Van'ın iflah olmamasının tek sebebi sizlersiniz, HDP'liler değil, onlar kendi anlayışlarına göre seçim başarılarını sürdürüyor ve destek alıyorlar. 8 Haziran tarihinde son seçimde sandığa gelmeyenlerin sayısını ikiye katlatacak olan sizlersiniz, HDP'liler değil. Sizler hala adaylar konusunda birbirinizle didişiyorken HDP'liler barajı aşmak için çalışıyorlar.

Ben korkmuyorum, çünkü kaybedecek bir şeyim yok. Ama siz korkuyorsunuz hem kaybedeceğiniz koltuklardan hem şan ve şöhretinizden. Ben ise sadece var olduğum alanda varlığımı Allah canımı aldırıncaya kadar sürdüreceğim. Asıl sizler korkun HDP barajı aşarsa son marifetiniz olan 4 vekilden ikiye düşeceğinize korkun. En iyisi siz haddinizi ve hakkınız bilin, kimseye akıl vermeye kalkmayın, vatandaşın tepkisini HDP'lilere ihale etmeyin ve yumurtayı taş sanıp korkmayın yeter!.

Nasihatlerin musibetlerden evla olması dileğiyle.