SGK Çalışanlarından Kaymakam Baran'a Ziyaret

Van'ın Erciş Kaymakamı Baran, SGK Van İl Müdür Yardımcısı Aktaş, Erciş Merkez Müdürü Mehmet Karakoç ve beraberindeki heyeti kabul etti.

VAN 17.05.2013 11:59:46 0
SGK Çalışanlarından Kaymakam Baran
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van'ın Erciş Kaymakamı Barboros Baran, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Van İl Müdür Yardımcısı İsmail Aktaş, Erciş Merkez Müdürü Mehmet Karakoç, Erciş Merkez Müdür Şefi Semra Başgül ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

13-19 Mayıs tarihleri arasında ülke genelinde kutlanan 'SGK Haftası' nedeniyle SGK Van İl Müdür Yardımcısı İsmail Aktaş, Erciş'te görev yapan kurum idarecileri ve SGK personeli ile birlikte Kaymakam Barboros Baran'ı makamında ziyaret etti. Hafta nedeniyle Kaymakam Baran'a çiçek takdim eden SGK heyeti, Van ve Erciş'te SGK'nın çalışmaları hakkında Kaymakam Baran'a bilgi verdi.

Karşılıklı sohbetin ardından kaymakamlıktan ayrılan SGK çalışanları, daha sonra Sahil Yolu Mahallesi'nde bulunan Atatürk İlk ve Orta Okulu'nu ziyaret ederek öğrencileri SGK'nın çalışmaları hakkında bilgilendirdi. SGK yetkilileri, yanlarında getirdikleri kitapları da öğrencilere hediye ettiler. - Van